Fergie férjhez ment

Vágólapra másolva!
Fergie, a Black Eyed Pea énekesnője férjhez ment Josh Duhamel színészhez. A People információi szerint a fantázia-esküvőt fehér rózsák ezreivel díszített magnólia fák alatt tartották szombaton, Malibuban.
Vágólapra másolva!

Fergie - teljes nevén Stacey Ferguson -, a Black Eyed Peas együttes 33 éves énekesnője szombaton, Malibuban hozzáment Josh Duhamelhez, a nálunk is vetített Las Vegas című sorozat sztárjához.

Az énekesnő csipkével és tüllel díszített Dolce & Gabbana estélyiben állt az oltár elé, fehér menyasszonyi csokrát kristályok ékesítettek - tíz koszorúslánya fekete ruhát viselt. A pár H. Stern gyűrűket választott, melybe személyes üzeneteket is vésettek. Fergie jegygyűrűjét egy négykarátos briliáns díszítette, melyet további gyémántok vettek körül, míg a vőlegény gyűrűje fehéraranyból készült. A ceremónia helyszínét több ezer fehér rózsa és magnólia díszítette - tudta meg a részleteket a People magazin.

A szertartást követő fogadást egy hatalmas sátorban tartották - melyben a dekoráció egy erdőt idézett -, a meghívottak között pedig ott volt Jerry O'Connell színész, Kid Rock, a gitárlegenda Slash, Kate Hudson - aki hamarosan együtt tűnik fel a vásznon Fergie-vel, a Nine című filmben -, valamint a Las Vegas című sorozatban Duhamellel együtt szereplő James Caan, Molly Sims és Vanessa Marcil.

"Josh családja rendkívül izgatott, nagyon szeretik Fergie-t és örülnek, hogy a családjuk része lett"- nyilatkozta a pár egy barátja.

Az esküvő hetét egyébként egy közös legény- és leánybúcsúval indították szerdán, Santa Monicában, melyet egy hawaii témájú próbavacsora követett pénteken.