Lisa Marie Presley megmutatta az ikreit

Vágólapra másolva!
Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya először mutatta meg a három hónappal ezelőtt született ikerlányait. Az exkluzív képek a People magazinban jelentek meg.
Vágólapra másolva!

Lisa Marie Presley, Elvis Presley 40 éves lánya megmutatta három hónapos ikerlányait, Finley-t és Harpert. A kislányokról a People magazin készített exkluzív fotósorozatot. Arról, hogy mennyit fizetett az amerikai magazin a fotósorozat közlési jogáért, egyik fél sem nyilatkozott.

"Már nagyon szerettem volna gyereket, de a vérem sajnos túl sűrű volt és hamar megalvadt, ami több vetélést is okozott. Mikor azonban vérhígítókat kezdtem szedni, rögtön teherbe estem" - mondta Presley az interjúban, akinek előző házasságából is született két gyermeke; lánya, a 19 éves Riley és fia, a 16 éves Benjamin szintén vele és zenész férjével, Michael Lockwooddal élnek Los Angelesben.

A hattagú család élete Presley bevallása szerint "kaotikus, ám boldog", és azt is elmondta, hogy már leadta a terhesség alatt felszedett súlyt - ami miatt korábban a lapok rengeteget kritizálták.

"A hetedik hónapig edzettem, ezért csak 14 kilót szedtem fel, ennek ellenére a negyedik hónap után egyáltalán nem láttam a lábujjaimat" - árulta el Presley, aki tavaly pert nyert egy brit lap ellen, amely előnytelen fotókat közölt róla, és arról cikkezett, hogy "ugyanolyan beteges étvágya van, mint az apjának volt".

"Alig várták, hogy írhassanak valami negatívat rólam és az apámhoz hasonlítsanak" - mondta az énekesnő a Marie Claire magazinnak adott interjújában, még múlt augusztusban. "Az, hogy kisbabát várok, nem volt lehetséges magyarázat nekik. Pedig két másik emberi lény növekszik bennem, ráadásul negyven múltam - szerencsés vagyok, hogy egyáltalán eljutottam idáig."