Vágólapra másolva!
A Blikk úgy tudja, hogy a férfi nemcsak szexhez közvetítette ki a lányokat, hanem maga is tesztelte őket fővárosi irodájában, ahol a dolgozószoba szekrénnyel leválasztott sarkában egy franciaágy is áll. Egy Gina nevű nő azt állítja, hogy már az első alkalommal szexuális szolgáltatást nyújtott R. Lajosnak, de később nem kapott munkát tőle.
Vágólapra másolva!

Több száz lányt kell kihallgatniuk a nyomozóknak az üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltő személy sérelmére elkövetett kerítés gyanújával letartóztatott R. Lajos ügyében. A Blikk úgy értesült, hogy a Miss Hungary egy hete letartóztatott szervezőjére összesen hat lány tett terhelő vallomást.

A lap úgy tudja, hogy a gyanú szerint a férfi nemcsak szexhez közvetítette ki a lányokat, hanem maga is tesztelte őket fővárosi irodájában, ahol a dolgozószoba szekrénnyel leválasztott sarkában egy franciaágy is áll. R. Lajos lánya a Blikknek azt mondta, hogy azért van franciaágy az apja irodájában, mert térdfájdalmai miatt gyakran fel kellett polcolnia a lábát.

A Tv2 Aktív című műsorának egy Gina nevű nő azt nyilatkozta, hogy mivel nem volt tízezer forintja a regisztrációs díjra, már az első alkalommal szexuális szolgáltatást nyújtott R. Lajosnak. "Megmutattam a tehetségemet, legalábbis egy részét, de hát nyilvánvaló, hogy intim kapcsolat volt akkor, abban az öt percben közöttünk. Nem teljes mértékig, de átadtam magam és a testem" - nyilatkozta Gina, aki azt állítja, a szépségguru adott neki pénzt, de később nem kapott munkát tőle.

A nő arról is beszélt, hogy mindenki számára köztudott volt, hogy a szállodák recepcióin katalógusokból lehet megrendelni a lányokat. Úgy tudja, hogy számos ma már ismertté vált modell is szerepelt ezekben a katalógusokban.