Bitter első tesztje az új csapattal

Vágólapra másolva!
Október 23-án, szombaton írta alá Bitter Sándor a végleges szerződését az osztrák WRT#5-ös csapattal, ami után rögtön motorra is pattant, hogy kipróbálja a vadonatúj versenygépét. Időközben nyilvánosságra hozták a jövő évi Endurance VB előzetes versenynaptárát, ám a hét helyszín közül kettő sorsa még kérdéses.
Vágólapra másolva!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Endurance VB-n versenyző Bitter Sándor ajánlatot kapott a gyári Honda(HRC) támogatású osztrák WRT#5 csapattól. A végleges szerződést október 23-án, szombaton írták alá, ami után rögtön egy teszt következett a Pannóniaringen.

"Óvatosan mentem de világossá vált, hogy ez egy teljesen más dimenzió mint amin eddig valaha is ültem! A futómű,a fékek, a váltó és a motor ereje egyszerűen fantasztikus! A paripát egyelőre még csak magázni mertem. A gép valóban dobogó esélyes, viszont én még kevésnek érzem magam arra, hogy ki tudjam használni a benne rejlő plusz lehetőségeket ami majd pályánként 3-4 másodperc javulást fog eredményezni a 2004-es csapatom technikájához képest! Sok közös munka vár még ráma csapattal! Az biztos, hogy ezúttal nem én leszek a leggyorsabb pilóta az alakulatban, de igyekezni fogok!"- derül ki Bitter Sándor [origo]-hoz eljutatott élménybeszámolójából.

Forrás: [origo]