Benikék újra a vébén

Vágólapra másolva!
A Benik Motorsport párosa nem sok pihenőt engedélyezett magának a miskolci győzelem után, tudniillik a fordos magyarok is indulnak a ralivébé idei hatodik futamán, a durva Ciprusi ralin (május 13-15.).
Vágólapra másolva!

Benik Balázs: "Rajthoz állunk a ralivébé ciprusi futamán. Vasárnap utazunk el, a jövő hét a felkészülésé, péntektől vasárnapig pedig Loeb-bel, Solberggel és a többi vb-menővel versenyzünk együtt. A ciprusi pályák lassúak, tehát nagyon technikásak, oda kell figyelniük a pilótáknak. A terep sziklás, szakadékos, komoly kárt lehet tenni az autóban. A nehéz gyorsaságik kicsit csökkentik a technikák közötti különbséget, ezzel együtt a fő cél a tapasztalatszerzés, még mindig tanuljuk a vébét."

"A kocsik mellett a versenyzők között is nagy az eltérés. Amíg a gyári csapattagok szinte minden nap versenyautóban ülnek, addig például mi szinte csak a bajnoki futamok hetében gyakorolhatunk versenykörülmények között. Nehéz, de élménydús napok állnak előttünk, amelyek talán hozzásegítenek ahhoz, hogy majd az eredmények is jöjjenek egyszer az elitmezőnyben. Azért persze nem fogunk cammogni..."

Forrás: benikmotorsport.hu