Még 10 nap a Renault versenyig

Vágólapra másolva!
Kevés annyira rangos autósport esemény látogat el hazánkba, mint Wolrd Series by Renault sorozat. Szédületes versenyek és kimeríthetetlen programlehetőségek. Mindez ingyen, csupán jegyet kell igényelni.
Vágólapra másolva!

Még 10 nap és hazánkba látogat a világ egyik legszínvonalasabb versenysorozata. A World Series by Renault az autósport egyik ünnepe, látványos versenyekkel, gyönyörű versenyautókkal, veterán csodákkal, F1-es technikával és magyar betétfutammal.

A World Series by Renault hungaroringi versenyére nem csak ezért érdemes kimenni, hanem azért is, mert mindez ingyenes. Lesznek szimulátorok, bemutatók, koncertek, sőt szombat este még tűzijáték is. Még a vezetéstechnikai pálya szolgáltatásait is ki lehet ingyen próbálni, sőt a csúcstechnikájú versenyautókat egészen közelről meg lehet csodálni.

A verseny egészen pontosan már július 13-án elkezdődik, de ekkor még csak szabadedzések vannak a pályán. A hivatalos program, vagyis a futamok szombaton és vasárnap vannak, ekkora várják az érdeklődőket. Az eseményről bővebben az alábbi cikkben, vagy a World Series by Renault magyar oldalán olvashatnak.

A rendezvény ingyenes, belépőjegyeket a Renault márkakereskedésekben, az internetes oldalon a jegy letöltésével és kinyomtatásával szerezhetnek.