Titokzatos Mitsubishi Párizsban

Vágólapra másolva!
A Mitsubishi három izgalmas új modellt mutat be a Párizsi Autószalonon, a különböző Lancer-változatok mellett érkezik egy titokzatos, emelt hasmagasságú modell is.
Vágólapra másolva!

A Mitsubishi az október elején nyíló Párizsi Autószalonra tartogatja három újdonságát is. Az egyik a Lancer ötajtós, ferdehátú változata lesz, de emellett bemutatják a Sportback nyomán készített 2009-es Dakaron rajtoló gépet. A Racing Lancertbe egy 3 literes, V6-os turbódízel erőforrást építettek, hogy ne marajanak le a legnagyobb vetélytárs Volkswagentől.

A pletykák szerint a Mitsubishi egy titokzatos modellel is készül az őszi seregszemlére, amely valószínűleg szintén egy Lancer-variáns lesz. A Cross Country elnevezésű modell a crossoverek közé érkezik, és az EVO kifinomult négykerékhajtását kapja meg.

Forrás: Mitsubishi

Egy érdekes crossoverrel készülnek a Párizsi Autószalonra


A világpremierek mellett a Mitsubishi szintén Párizsban mutatja be az európai közönségnek a Lancer Ralliart négy- és ötajtós verzióját, amelyekbe az EVO X 2 literes, négyhengeres turbómotorja kerül, 240 lóerővel és 343 newtonméter nyomatékkal.