Kémfotók egy titokzatos Ferrariról

Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen Ferrarit kaptak lencsevégre a fioranói tesztpályán lesifotósok. Pontosan nem tudni még, milyen célból készítették az autót az olaszok.
Vágólapra másolva!

A modell egyértelműen rokona az F430-nak, de szemtanúk sem tudták eldönteni, hogy a kocsi utódját vagy egy tesztelési célból létrehozott tanulmányt látnak. Mivel a Ferrari egyáltalán nem próbálta meg álcázni a kocsit, nem valószínű, hogy az F430 utódját láthatjuk a képeken és az sem valószínű, hogy egy új tanulmányt fényképeztek le. Meg nem erősített jelentések szerint a különleges karosszériájú kocsit az olasz Fioravanti formatervező-műhelyben készítették egy meglehetősen gazdag vásárló megrendelésére, és valóban ez tűnik a legvalószínűbbnek.

A Fioravanti előtt készített már hasonló módon autókat a Pininfarina, a Giugiaro és a Zagato is, és a Ferrari egyébként is nemrégiben hirdette ki, hogy a jómódú vásárlóknak a jövőben hajlandóak elkészíteni autóik egyedi karosszériájú változatait. Egy ilyen modell elkészítésénél természetesen a hajtásláncot érintetlenül hagyják és általában csak az autó külsejéhez nyúlnak.

Forrás: [origo]