Különkiadás a Caymanból és a Boxsterből

Vágólapra másolva!
Erősebb motorral felszerelt és külsejükben kicsit különböző kiadásokat készített a Cayman S és a Boxster S-ből a Porsche.
Vágólapra másolva!

Mindkét "S" sportváltozaton alapuló modell ugyanolyan, 3,4 literes, 303 lóerős bokszermotorral van szerelve, a nyolc lóerős nyereséget kisebb ellenállású sportkipufogóval érték el a Porsche mérnökei. A Boxster S átdolgozott változata a "Porsche Design Edition 2" nevet kapta, és mutatós szürke csíkozással ellátott fehér festést, szürke tetőt, fehér műszereket, és 19 colos, szintén fehér kerekeket kapott.

Szemben testvérével, a zárt Cayman S kreatívan "Sport" névre keresztelt változata már jóval színesebb, többek közt ugyanazt a narancs-zöld festést megkapta, mint a 911 GT3, de ezen kívül még ötféle színben kapható. Emellett a Cayman megkapta a GT3 fekete felnijeit, külső visszapillantó-tükreit és légbeömlő-rácsait is, de ami fontosabb, hogy az adaptív lengéscsillapítás, az egy centivel leültetett futómű, és az 5 mm-rel kiszélesített nyomtáv miatt jobban is kanyarodik a mezei Caymanoknál.

A limitált szériás Boxster S-ből 500 darab, míg a Cayman S speciális változatából 700 darab készül, a sorszámot kis tábla mutatja a kesztyűtartón.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]