Vágólapra másolva!
Magyarországon egyedülálló módon, egy virtuális motoros tanfolyamot indítottunk, amelyen keresztül profi oktatók és a gyakorlatokat bemutató videók segítségével lehet elsajátítani a motorozást A-tól Z-ig. Természetesen karosszékből senki sem lehet profi, ezért az általunk bemutatott dolgok csak akkor érnek valamit, ha azt rendszeresen gyakoroljuk.
Vágólapra másolva!

Évről-évre egyre több motoros jelenik meg tavasszal az utakon, ami nem is csoda, hiszen a helyváltoztatásnak ez az egyik legszórakoztatóbb formája, ám sajnos ezzel együtt az egyik legveszélyesebb is. A jogosítvány és egy jó motor megszerzése viszonylag egyszerűen megoldható feladat, ám a rutin és a magabiztos motoros tudás csak hosszú évek alatt alakul ki rengeteg kilométerrel a hátunk mögött.

Természetesen, mint minden dolog ez is igen könnyen tanulható, és nem kell Valentino Rossinak születni ahhoz, hogy egész jól elboldoguljunk egy kétkerekűvel. A tanulási és rutinszerzési folyamatot meggyorsítandó hoztunk létre egy virtuális motoros iskolát, amelyen keresztül a Hungaroring Motorsport Iskola megálmodója és oktatója, Szabó Attila vezet be minket a motorozás rejtelmeibe. Hétről-hétre egy-egy nagyobb témakört járunk körbe alaposan, így érdemes rendszeresen visszatérni és megnézni az új videókat, amelyben az elméleti anyag mellett a gyakorlatokat is bemutatjuk.


"Célunk annak a szakadéknak az áthidalása, ami a motorok teljesítőképessége és a vezetők tudása között tátong" - mondja a bevezetőben Szabó Attila, aki egyúttal rögtön kitér a közlekedési morálra, az autós-motoros ellentétre és csípőből ad néhány túlélési tippet is.

1. rész - Amerre nézünk, arra megy a motor is