Készülőben a kombi Seat Ibiza

Vágólapra másolva!
Négy éven belül négy új modellt tervez piacra dobni a Seat. A gyár egy mini autón dolgozik, de jön egy kompakt SUV és most mutatták be az Exeo szedánt és kombit.
Vágólapra másolva!

A Seat négy modellt tervez bemutatni az elkövetkező három-négy esztendőben. Az új Ibiza csak az előfutára volt az új modellcsaládnak, ahogy a tavaly bejelentett Exeo is, ugyanis a hírek szerint a gyár jelenleg egy mini autón és egy kompakt SUV-n is dolgozik.

A felsorolt modellek mellett hamarosan számítani lehet az Ibiza ST kombi változatára, amely valamikor jövőre kerülhet a gyártószalagra. A motorkínálat valószínűleg tükrözi majd az ötajtós motorválasztékát, így a két dízel, a 80 és 90 lóerős egység mellet három, 70 és 102 lóerő közötti teljesítményszintű benzinmotort is kínálnak majd az új modellhez.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Az Exeo kombi


Ami a felszereltséget illeti, az opcionális kiegészítők között a navigáció, a mp3-lejátszó és Bluetooth kapcsolódási lehetőség, és napelemekkel működtetett szellőzőrendszer is várható. Utóbbit egyébként az Exeo ST-hez már kínálja a gyár.