Vágólapra másolva!
Két feldönthetetlen tanulómotor és egy vadonatúj gyakorlópálya várja a Hungaroringen a fejlődni vágyó motorosokat. A cél a rutinszerzés és a balesetveszélyes szituációk gyakorlása és megelőzése.
Vágólapra másolva!

A motoros vezetéstechnikai képzések sajátossága - az autós tréningekkel szemben - hogy a kerekek tapadásának megszűnésével járó szituációk nagyon nehezen vagy egyáltalán nem szimulálhatóak hagyományos motorkerékpárokkal. Ezt a technikai űrt szüntetette meg a Hungaroringen működő Motoros Akadémia két új fejlesztésű oktatómotorral, melyekkel élethű körülmények között lehet szimulálni az első kerék blokkolását vagy a hátsó kerék kipörgését anélkül, hogy a motor felborulna. Az új, speciálisan felkészített motorok aktív részei a képzéseknek, így minden résztvevőnek alkalma nyílik, hogy büntetlenül kipróbálja képességeit egy olyan szituációban, amelynek legtöbbször hatalmas esés a vége. További jó hír, hogy előzetes regisztráció alapján ingyenesen lehet majd kipróbálni a képzés elemeit, így a speciális tanulómotorokat is.

Forrás: Motoros Akadémia

Előzetes regisztráció után, ingyen is kipróbálható a speciális tanulómotor
(Még több kép a galériában, kattintson a képre!)


Az idei évtől a Motoros Akadémia képzései újra 2 napos rendszerben folytatódnak, kiegészülve a hivatalos gépjárművezetői képzéssel és számos további technikai fejlesztéssel, amelynek leglátványosabb része egy új tanpálya.