Ötüléses lesz a BMW X6

Vágólapra másolva!
Még több frissítést jelentett be a BMW, az X6-nál, illetve a 3-as és 5-ös sorozatnál is van változás.
Vágólapra másolva!

Nem volt elég a BMW-nek az 1-es sorozat kupé és kabriója, valamint az X3 frissítése, továbbiakat is bejelentett a bajor gyártó. Eddig csak négyajtósként volt elérhető a 320d EfficientDynamics a kétliteres, 163 lóerős dízelmotorral, mostantól a kombi is rendelhető a takarékos hajtáslánccal.

8,3 másodperc alatt gyorsul százas tempóra a kombi, átlagfogyasztása 4,3 liter. 380 Nm a legnagyobb nyomaték, amely már 1750-es percenkénti fordulatszámtól rendelkezésre áll.

Új összkerékhajtású változatok jelennek meg az 5-ös sorozatban, ezentúl az 530d és 530d Touring modellek is rendelhetőek xDrive-val. Start-stop funkcióval és nyolcfokozatú automata váltóval érkeznek, a hátsókerék-hajtású kivitelekkel ellentétben nem 244, hanem 258 lóerős teljesítménnyel. Két új külső szín és egy friss bőrkárpitozás jelent meg, emellett speciális 19 colos felnik is elérhetővé váltak.

Az ActiveHybrid változat kivételével ezentúl ötülésesként is elérhető az X6, az opciós listán sportkormány bukkant fel. Tavasztól wifi-hotspotos fedélzeti telefonnal is rendelhető a 7-es.