Van, ahol ingyen lehet Suzukikat tankolni

Suzuki SX4 S-Cross
Vágólapra másolva!
A 2008-as gazdasági válság óta nem csak itthon, hanem Európában is csak fokozatosan talál magára az autópiac. Ezt elősegítendő mindig vannak különböző akciók, a Suzuki most különösen jó promóciót futtat az új évben. Kár, hogy nem a magyar, hanem a német piacon.
Vágólapra másolva!

Németországban most megéri új Suzukit venni, főleg annak, aki az SX4 S-Cross-t nézte ki magának - ez a típus ugyanis kicsit háttérbe szorul a Vitara érkezése óta. Ha március 31-ig megvásárolja a limitált szériás autót, akkor az újdonsült tulajdonos nem kevesebb, mint

2300 euró (722 ezer forint) értékben kap hozzá üzemanyagutalványt.

Miután az igen alacsony olajár miatt a benzin is a legtöbb európai országban kedvező áron kapható, így ez az összeg sokáig elegendő lehet a tankoláshoz.

Forrás: Suzuki

Egy felmérés alapján az átlagos német autótulajdonos kb. 14 ezer kilométert tesz meg évente a járművével. Az SX4 S-Cross legszomjasabb, benzines automata (vagy összkerekes), 5,7 literes szabványos átlagfogyasztású kivitelével számolva is

simán elegendő két évre az utalvány,

igaz, a valóságban nem könnyű hozni a gyári értékeket - de ajándék lónak ne nézzük a fogát.

Ezzel párhuzamosan egy másik akció is fut a németországi Suzuki kereskedéseknél, ugyanis aki új, szintén esztergomi gyártású Swiftet vásárol, annak egy évig a helyi importőr kifizeti a casco-biztosítást, márpedig az Németországban nem aprópénz.