Teherautó egy családi autó fogyasztásával

Vágólapra másolva!
A Ford Transit Custom gazdaságos Econetic változata annyit fogyaszt, mint egy családi autó. A haszonjármű már Sport Van változatban is rendelhető.
Vágólapra másolva!

A Ford bemutatta a Transit Custom Econetic verzióját. A takarékos haszonjármű nagyjából annyit fogyaszt, mint egy családi autó, a 2,2 literes dízel beéri hat liter gázolajjal száz kilométerenként. A szén-dioxid-kibocsátás 159 gramm/km, a kedvező adatok az autó fogyasztását akár 15 százalékkal mérséklő "gyorsítás vezérlésnek", valamint a széria start-stop rendszernek és a kapcsolható 110 km/órás sebességkorlátozónak köszönhetőek.

A Transit Custom Econetic megrendelhető rövid és hosszú tengelytávolsággal, és háromféle megengedett össztömeggel, a kiszállítások 2013 elején kezdődnek.

A Transit Custom már látványos Sport Van változatban is elérhető, ebbe a kivitelbe a 2,2 literes dízel 155 lóerős változata kerül. A Sport Van a karosszéria színére fényezett kiegészítő elemeket kínál, ezen felül a vásárlók az exkluzív, részleges bőrkárpitozástól kezdve a Ford SYNC technológián át a DAB audiorendszerig számos extra közül választhatnak.