Féláron az aquaparkba - ugrálj és bulizz is!

Vágólapra másolva!
Vége a sulinak, kezdődhet a pörgés. Úgy tűnik, végre a nyár is kezdi magát komolyan gondolni. Gyere el te is a mogyoródi aquaparkba, csúszdázz kedvedre, próbáld ki ingyen a bungee jumpingot és más extrém játékokat, este pedig bulizz egy hatalmasat!
Vágólapra másolva!

Július 8-án No Para buli lesz a mogyoródi Aquarénában. Ezúttal egész nap nem csak a csúszdákkal és egyéb eszetlen élményfürdő-kellékekkel várnak mindenkit, hanem ingyenes bungee jumping lehetőséggel, sőt bulival is.

Bungee jumpingolni egyébként nem csak a klasszikus módon lehet, az Aquarénában ugyanis kipróbálhatod az Eurobungee és a Zorb nevű szerkezeteket is.

Az egész napos extrém játékok között való elveszés után este héttől kilencig kizárólagos csúszdahasználatot kapnak a buli résztvevői (!), kilenctől pedig beindul a zene az aquaparkban. A felejthetetlen Gluglu fesztivál óta először. Aki ott volt, tudja, aki nem volt, itt az ideje megtudnia milyen a medencék szélén táncolva a napfelkeltét várni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Először egy élő Chrystal-koncert, majd pedig egy hamisítatlanul nyári hangulatú Sterbinszky dj-szett következik. Táncolj bikiniben, jobb lesz, mint Ibizán!

Ha azt szeretnéd, hogy mindezt az aquaparki belépő feléért megtehesd, nem kell mást tenned, mint játszanod a nyereményjátékon.

Forrás: [origo]
Eurobungee

Regisztrálj SMS-ben a Pannon GSM vagy a T-Mobile hálózatából:
(Az Aquaréna pénztáránál a nevedet és az ahhoz kapott kódot kell bemondanod. Vodás vagy? Kérd meg valamelyik 20-as vagy 30-as barátodat, hogy regisztráljon a Te neveddel is!)

Küldd el a NO PARA jelszót és a nevedet a 06 90 631 111 számra július 7-én éjfélig (egy SMS díja 76 Ft + áfa). Ha az első 2000 regisztráló között vagy, akkor nem csak az esti bulin vehetsz részt ingyen, hanem a Rexona jóvoltából 50%-os kedvezményt is kapsz a napi belépőből. A teljes árú belépőjegy így négyezer-kétszáz forint helyett csak kettőezer-egyszáz lesz, a diákjegy pedig háromezer-négyszáz helyett ezerhétszáz.