Rólunk
Ez az oldal az [origo] és a Biztosítás.hu együttműködésében jött létre azzal a céllal, hogy az origo látogatói könnyen, gyorsan eligazodjanak a hazai biztosítási ajánlatok között és a kiválasztott biztosításokat online módon meg is köthessék. Az oldalt a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. üzemelteti

A Biztosítás.hu Kft. ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő online biztosítási alkusz társasága. Az Internet alapú szolgáltatások keretében a lakossági on-line biztosítási szerződéskötést és tanácsadást nyújt.

Társaságunk elsőrendű feladatának tekinti, hogy a vállalti szektorban már évek óta alapvető szolgáltatásnak számító - a lakosság túlnyomó többsége számára mindezidáig elérhetetlen - biztosítási alkuszi szolgáltatásokat (szakmai képviseletet és tanácsadást) a lakossági szféra számára, az Internet segítségével elérhetővé tegye.

A Biztosítás.hu Kft. adatai:

  • Név: Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft.
  • Cím: 1119 Budapest, Vahot utca 6.
  • Postacím: 1519 Budapest Pf: 479
  • Telefon: (36-1) 999-7575
  • Fax: (36-1) 999-7576
  • Adószáma: 12057061-2-43
Kapcsolatfelvétel, email nekünk: kapcsolat@biztositas.hu

Felügyeleti szerve:

  • Név: Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete
  • Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
  • Telefon: (36-1) 4899-100
A Biztosítás.hu Kft. mint az [origo] biztosítás rovatának üzemeltetője, az [origo] biztosítás rovatára ugyanazokat a Copyright elveket alkalmazza, mint a www.biztositas.hu oldalon:

1. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. World Wide Web oldalainak tartalma, valamint az oldalon megvalósuló - a biztosítóintézetek által kínált termékek összehasonlításának online környezetben történő, ügyfél preferációt követő, testre szabott értékelésének és bemutatásának - módja és módszere, szerzői jogvédelem alá esik. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, annak részben vagy egészben való tárolása, felhasználása, illetve bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

2. Tilos a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

3. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

4. Sajtóból származó, nyilvánossá tett információk és ilyen jellegű más dokumentumok nyilvános felhasználása akkor engedélyezett, ha a forrást egyértelműen megjelölték.

5. A minél egyszerűbb elérhetőség érdekében a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalai tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az Ön felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.

6. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. nem vállal felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti automatikusan azt, hogy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. támogatja az oldalt

7. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. szerverére Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz szándékosan hibás adatokat, nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket, továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver rongálására alkalmas elemeket.

8. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft-nek a felhasználók által weboldalaira küldött tartalomért fennálló felelősségére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Amennyiben a felhasználó által a Biztosítás.hu Kft. weboldalaira felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti, a jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít és a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. a jogsértés miatt helytállni köteles. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani. Ez alól csak a saját mappában elhelyezett adatok kivételek, melyek megőrzése természetesen a Biztosítás.hu Kft. Kötelezettsége.

9. "Az Ön oldalán" szöveg a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. bejegyzett védjegye, annak kizárólagos használati joga a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft-t illeti meg. A weboldalakhoz való hozzáférési lehetőség előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül önmagában nem tekinthető az oldalakon megjelenő, akár a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft., akár harmadik személyek tulajdonában álló védjegyekre vonatkozó licencjog megadásának vagy a használatra vonatkozó egyéb hozzájárulásnak.

Copyright Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. 2003-2007 Minden jog fenntartva.
Utasbiztosítás
Gépjármű biztosítás
Lakásbiztosítás
casco
Jövedelem kiesés
Utasbiztosítások Utasbiztosítások Tavasszal se maradjon utasbiztosítás nélkül! Gondoskodjon a nyugodt pihenésről! Kalkuláljon percek alatt online! KGFB kalkulátor KGFB kalkulátor Válasszon nálunk olcsó kötelezőt!
Kalkuláljon és kösse meg az Önnek legmegfelelőbb kötelező biztosítást!
CASCO biztosítás kalkulátor CASCO biztosítás kalkulátor Óriási CASCO akciók, tekintse meg egyszerűsített CASCO ajánlatainkat is.
Védje autóját CASCO biztosítással!
Jövedelemkiesés biztosítás Jövedelemkiesés biztosítás Készüljön fel a váratlan eseményekre,
kössön biztosítást munkanélküliség, táppénz vagy baleset esetére.
Lakásbiztosítás kalkulátor Lakásbiztosítás kalkulátor Lakásbiztosításukon a váltók átlagosan
14.700 Ft-ot spóroltak! Ellenőrizze Ön is,
csak 2 perc!
Bankszámlanyitás Bankszámlanyitás Egy jó bankszámla kiválasztásával akár
ezreket is spórolhat!
Kattintson és
versenyeztesse meg a bankokat.
Bankszámlaváltás kalkulátor Bankszámlaváltás kalkulátor Biztos a legmegfelelőbb banknál vezeti
számláját? Ellenőrizze és versenyeztesse
meg bankokat, amivel akár ezreket is
spórolhat!
Betéti kamat kalkulátor Betéti kamat kalkulátor Kösse le pénzét magas kamatra!
Kalkulátorunk segítségével megtalálhatja,
hogy melyik bank feltételei
a legmegfelelőbbek Önnek.
Bemutatkozás

Ez az oldal az Origo és a Biztosítás.hu együttműködésében jött létre azzal a céllal, hogy az origo látogatói könnyen, gyorsan eligazodjanak a hazai biztosítási ajánlatok között és a kiválasztott biztosításokat online módon meg is köthessék.

Érdemes rendszeresen ellenőrizni meglévő biztosítási szerződéseit, mert egy váltással, amelyet oldalunk segítségével könnyen megtehet akár több ezer forintot is megspórolhat!

Kalkulátoraink segítségével könnyen ellenőrizheti a biztosítók kínálatát és kiválaszthatja, megkötheti azt a szolgáltatást, amely Önnek a legszimpatikusabb!

Kapcsolat

Küldj e-mail üzenetet
Tel.: 06 1 999 7575
Fax: 06 1 999 7576