Eminem filmjének premierje Torontóban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIEminem életrajzi ihletésű filmje, a 8 mérföld forgatása több mint egy évvel ezelőtt kezdődött, de az utómunkálatok még mindig nem fejeződtek be. A producerek mégis úgy döntöttek, a filmet bemutatják a torontói filmfesztiválon, ami november 8-án veszi kezdetét. A bemutatott verzió nem feltétlenül a film végleges formája lesz, de az eseményre valószínűleg ellátogat Eminem és a rendező, Curtis Hansen is.

A történet Eminem életének egyes eseményeire épül, és az ő szülővárosában, Detroitban játszódik. A címben szereplő 8 mérföld a városnak azt a peremkerületét takarja, ahol az Eminem által játszott főhős, Jimmy Smith Jr. felnő, és ahonnan rapperként ki akar törni. Jimmy dühöngő érzéseit a zenén keresztül fejezi ki, akárcsak Eminem. Életében fontos szerepet játszik az édesanyja - akit Kim Basinger alakít -, és a szerelme (Brittany Murphy).

A sztárelőadók önéletrajzi filmjei az utóbbi időben többször is megbuktak, pl. Mariah Carrey Glitter-je és Britney Spears Álmok útján című produkciója. Eminem filmje azonban különlegesen rangos stábbal készül, amelynek élén a neves rendező, Curtis Hansen áll. Ő készítette korábban a több díjat nyert Szigorúan bizalmas című alkotást (amelyben már együtt dolgozott Kim Basingerrel) és a Wonder Boyst is.

Korábban:
Eminem elbánt Careyvel
MTV Video Music Awards: Eminem négy díjat kapott
Eminem saját magát alakítja