Connery visszatér az Indiana Jones 4-ben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA Chicago Sun Timesnak adott nyilatkozatában Steven Spielberg megerősítette, hogy Sean Connery ismét eljátssza az idősebb Jones professzor szerepét az Indiana Jones-sorozat most készülő, negyedik részében. Szerepe nem lesz nagy - hiszen csak pár jelentben tűnik fel -, de annál fontosabb.

A címszereplő egykori szerelmeit összehozni már nagyobb feladat. Az elveszett frigyláda fosztogatói-ban szereplő Marion - akit Karen Allen alakított - csupán a hangját adja az új produkcióhoz. A végzet templomá-ban szereplő Kate Capshaw-t - aki mellesleg Spielberg felesége - a forgatókönyvíró fúrta ki, mert nem talált neki helyet a történetben.

Az Indiana Jones-sorozat hivatalos honlapjahttp://www.indianajones.com/Indiana Jones rajongói oldalhttp://www.indyfan.com/Sean Conery hivatalos honlapjahttp://www.seanconnery.com/index.cfm

"Frank felhívott egyik nap, és azt mondta: 'Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy be tudom vonni Kate egykori szerepét az új történetbe'" - mesélte Spielberg.

Az utolsó keresztes lovag-ban szereplő Elsa Schneiderrel pedig az a gond, hogy a történet végén meghalt, így Alison Doody biztosan nem térhet vissza a vászonra az Indiana Jones 4-ben. Spielberg már csak azon mesterkedhet, hogy Indiana Jones kevésbé fontos szeretőit gyűjti össze.

A legendás sorozat legújabb részét 2004-ben kezdik forgatni.