Renée McGregort választotta

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIHollywoodban a valódi sztárok beleszólhatnak abba, hogy kivel óhajtanak együtt dolgozni. Tom Cruise annak idején így fedezte fel Nicole Kidmant, és később Penélope Cruzt. Renée Zellweger pedig most így találta meg Ewan McGregort.

A komikai vénájáról híres színésznő legközelebbi filmje egy 60-as évekbeli romantikus vígjáték feldolgozása lesz, melynek eredetileg Doris Day és Rock Hudson játszotta a főszerepeit. Az új verzióra a producerek Renée Zellwegert szemelték ki, és egyben azt is megengedték neki, hogy maga válassza meg a partnerét.

A színésznő menedzsere így mesélte el az esetet a London Evening Standardnek: "A film producerei elé tettek egy hosszú listát azoknak a nevével, akiket ők megfelelő alkatú és tehetséges színésznek gondoltak. Renée végigolvasta a névsort, és egyik névre sem bökött rá. Nem tetszett neki egyik ötlet sem. Aztán valaki felvetette, hogy mi volna, ha Ewan játszaná a szerepet. Renée azonnal felkiáltott: 'Bingó!'"

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

Forrás: MTIA menedzser hozzáfűzte, hogy a színésznő "férfiasnak, szexisnek és karizmatikusnak" tartja McGregort, ugyanakkor nem keveri össze a munkát a magánéletettel. Pontosan tudja, hogy a skót színész házasember és családapa, és esze ágában sincs elcsábítani.

A Down With Love bemutatója áprilisban lesz Amerikában, Európába pedig várhatóan a nyár folyamán érkezik meg.