Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA fiatal amerikai színésznő, Brittany Murphy Eminem után újra a romantikus komédia felé vette az irányt. Az ifjú sztár népszerűsége és gázsija az 8 Mile óta folyamatosan növekvő tendenciát mutat, míg előző filmjéért, az MGM gondozta Molly Gunn című projektért 1 millió dollar ütötte a market, új filmjéért, a Little Black Book című produkcióért már ennek az összegnek a négyszeresét kapja kézhez a kritikusok egyöntetű véleménye szerint roppant tehetséges Murphy.

A Little Black Book rendezője nagyon reméli, hogy a forgatás minél hamarabb sínre kerül, talán még idén nyáron. A filmben -melynek forgatókönyvét Elisa Bell jegyzi - Murphy egy producert alakít, akinek életében elszabadul a pokol csillapíthatatlan kíváncsisága miatt, mikor is bekukkant barátja palm topjába, hogy megtudjon mindent a férfi ex-barátnőiről. Ez aztán jó lecke számára, magáról is megtud egy s mást.

A színésznő legnagyobb kritikai sikereit drámai szerepekben aratta - az Észvesztő-ben és a Ne szólj, száj! című produkciókban - rajongói szerint sérült lelkű tinédzserek megformálásában verhetetlen. Magyarországon bemutatott legújabb filmjében azonban visszatér gyökereihez, és újra romantikus hősnőt alakít. A sztoriban Murphy Sarah szerepében látható, aki családja ellenzésére férjhez megy, majd európai nászútra indul. A kedves szülők azonban nem hagyják annyiban a dolgot: az ifjú párra szabadítják a lányuk volt barátját, hátha sikerül tönkretenni az ellenkezés szülte frigyet.
Ez bizony romantikus komédia a javából, Murphy kisasszony minden bizonnyal többre értékeli az anyagi sikert a kritikainál...