Winona Rydert bolti lopáson kapták

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A 30 éves Rydert december 13-án este vették őrizetbe lopás és kábítószerbirtoklás vádjával. A színésznő legalább három órát töltött a rendőrségen, mire 20 ezer dollár óvadék ellenében szabadon eresztették - adta hírül az E!Online internetes újság.

A Beverly Hills-i rendőrség tájékoztatása szerint a tetten ért Ryder végig rendkívül barátságos, udvarias és segítőkész volt a rendőrökkel. A sajtó azt is megtudta, hogy a rendőrség birtokában van a biztonsági kamera felvétele, amely rögzítette a sztár lopási kísérletét. A felvett anyagon részletesen nyomon lehet követni, amint Ryder megpróbálja eltávolítani a ruhadarabokról a biztonsági chipet.

A sztár ügyvédje, Mark Geragos tagadja a Ryder ellen felhozott vádakat. Az ügyvéd szerint Ryder csak az áruház egyik osztályáról a másikra akarta átvinni a ruhákat, amikor a túlbuzgó biztonsági őrök közbeléptek. Geragos a kábítószer birtoklás vádját is megalapozatlannak tartja, mivel nyilatkozata szerint a színésznő birtokában vannak a narkotikumok legális birtoklásához szükséges receptek.

Ajánlat:

Winona Ryder rajongói oldal