Ben Affleck elvette a várandós Jennifert

Vágólapra másolva!
Ben Affleck és Jennifer Garner szóvivői bejelentették, hogy a sztárpáros június 29-én összeházosodott, és már úton van az első babájuk.
Vágólapra másolva!

Ken Sunshine és Nicole King szóvivők csütörtöki bejelentése hónapok óta tartó találgatásoknak vetett véget, ugyanis Jennifer Garner és Ben Affleck eddig még az áprilisi eljegyzésükről szóló híreket sem erősítették meg hivatalosan.

Az esküvőt június 29-én, szerdán tartották meg a karib-térségi Parrot Cay szigetén, amely igen népszerű a sztárok körében, ez többek között Britney Spears, Julia Roberts és Justin Timberlake kedvenc törzshelye is. A ceremónia a család és a barátok jelenlétében zajlott, állítólag Garner Alias-beli partnere, Victor Garber is a meghívottak között volt.

Egy szemtanú a The Mirror nevű lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Jennifer gyönyörű volt egyszerű szabású ruhájában. "Nem is lehetnének boldogabbak. Bár az udvarlási időszak rövid volt, mindketten biztosak benne, hogy megtalálták az életre szóló partnerüket" - tette hozzá.

Garner és Affleck először a 2001-es Pearl Harbor-ban szerepeltek együtt, majd a 2003-as Daredavil - A fenegyerek című képregény-adaptációban már mindketten főszerepet kaptak. A forgatáson megkedvelték egymást, de csupán 2004 júliusában kezdtek randevúzgatni, miután Affleck felbontotta eljegyzését előző menyasszonyával, Jennifer Lopezzel, Garner pedig elvált Scott Foley színésztől, akivel mindössze két és fél évig élt házasságban.

Hogy elkerüljék Ben Affleck előző kapcsolatának sorsát, melyet nagyrészt a körülötte csapott óriási médiahírverés tett tönkre, a páros csak ritkán mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt, és nem szívesen beszélnek a magánéletükről. A szóvivőik azonban most az esküvőn kívül egy másik örömteli hírt is megosztottak a rajongókkal: a 33 éves Jennifer kisbabát vár.