Jennifer Aniston összejön nagyanyja szeretőjével

Vágólapra másolva!
Az új Jennifer Aniston-vígjáték ígéretes előzetesében egymást érik a jobbnál jobb poénok. A Rumor Has It című film főhősnője kideríti, hogy az ő nagymamája Mrs. Robinson a Diploma előtt-ből.
Vágólapra másolva!

A Rumor Has It című vígjátékban Jennifer Aniston alakítja a főhősnőt, Sarah Huttingert, akinek különös sejtése támad. Rájön, hogy az 1967-es Diploma előtt című film története valószínűleg az ő családjával esett meg, és a nagymamájáról mintázták Mrs. Robinson alakját. Ráadásul úgy tűnik, hogy a történelem ismétli önmagát.

A romantikus komédia stáblistáján olyan nevek szerepelnek, mint a nagymamát alakító, Oscar-díjas Shirley MacLaine, Mena Suvari, Kevin Costner, valamint a Hirtelen 30-ból ismert Mark Ruffalo. A filmet az Egy becsületbeli ügy és a Harry és Sally alkotója, Rob Reiner rendezte, a forgatókönyvet pedig az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi szkriptjét jegyző Ted Griffin írta. A Rumor Has It karácsonykor, december 25-én fog debütálni az Egyesült Államokban.

Az előzetesben Sarah hazaérkezik vőlegényével a húga esküvőjére, de a családi összejövetelen elejtett szavak után elkezd gyanakodni, hogy valamit megpróbálnak eltitkolni előle. A nagyanyja eleinte megpróbálja leszerelni. "Ne higgy el mindent, amit a filmekben látsz" - mondja neki, de Sarah csak azért is megszerez egy példányt a Diploma előtt-ből, hogy ellenőrizze feltételezéseit, és ekkor már megszólal a háttérban a Mrs. Robinson című dal.

A film után hisztérikusan közli a vőlegényével, hogy "mi vagyunk Robinsonék". "Miért nem mondták ezt el nekem?" - kérdezi, mire a srác rögtön megtalálja az idevágó idézetet a Simon & Garfunkel-számból: "most of all you've got to hide it from the kids". Eztán Kevin Costner alakjában színre lép a férfi, aki elcsábította Sarah női felmenőit. Természetesen a lány sem tud ellenállni a sármjának, emiatt összeveszik a vőlegényével, és a nagyanyjához szalad sírva tanácsért.