Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Uma Thurmanből féltékeny szuperhős lesz

Vágólapra másolva!
Romantikus vígjáték készül, amelyben Umának szuperképességekre lesz szüksége, hogy visszahódítsa volt pasiját. Luke Wilsonnak esélye sincs.
Vágólapra másolva!

Uma Thurman legutóbb (Első a szerelem) kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyó harmincas nőt játszott, és ez most készülő filmjében sincs másként. A kis különbség az, hogy a My Super Ex-Girlfriend-ben Uma szuperhőst alakít, aki különleges képességeit veti latba párkapcsolati gondjai megoldása érdekében.

A komédia férfi főszerepében Luke Wilsont - a három Wilson testvér közül a legfiatalabbat - láthatjuk, aki először úgy gondolja, megtalálta élete párját, amikor összejön Uma figurájával, Jennyvel, vagy szuperhősnevén G-girllel. Azonban Jennyről kiderül, hogy túl követelőző és basáskodó, ezért a fiú ejti, és kolléganőjével (Anna Faris) kezd flörtölni. Egy szuperhős csajtól viszont nem lehet olyan könnyen megszabadulni: Jenny beveti összes képességét, hogy megakadályozza ex-pasija új, bimbódzó románcát, és visszaszerezze őt.

Thurman és Wilson már bizonyította, hogy van érzéke a komédiához, előbbi például az alulértékelt Bosszúállók-ban formált meg a mostanihoz sokban hasonló szerepet (emlékezzünk, milyen dögösen állt Umának a macskanőszerkó!), utóbbi többek közt a Tenenbaum, a háziátok-ban remekelt. Rajtuk biztos nem múlik majd a film sikere, sokkal inkább a forgatókönyvön; reméljük, hogy Don Payne, aki A Simpson család egyik írója, kitett magáért. A rendezői széket egy rutinos nevettető foglalja el, Ivan Reitman, a Szellemirtók, az Ikrek, és az Apák napja alkotója.

A My Super Ex-Girlfriend Amerikában a nyári moziszezon közepén, július 21-én kerül a mozikba, a hazai bemutató időpontját egyelőre nem lehet tudni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről