Ilyen dögös lesz a csaj, aki szerencsét hoz Deadpoolnak

Ryxan Reynolds és Zazie Beetz a Deadpool 2 promóképén
Vágólapra másolva!
Végre teljes harci díszben is megcsodálhatjuk a Deadpool 2 egyik fontos szereplőjét, a Domino nevű szexi mutánscsajt.
Vágólapra másolva!

Jövő nyáron folytatódnak a szabad szájú és alpári humorú szuperhős kalandjai, aki az amerikai közönség után a magyart is levette tavaly a lábáról. Deadpool a második részre sem szelídül meg, és ahogy azt a folytatásoknál ígérni szokták, még jobban felcsavarja majd az őrületet, és a pimasz poénokkal sem fog spórolni.

Ebben új partnerei is lesznek: Kábel, akit Josh Brolin formál meg (vagyis ugyanaz a színész, aki a főgonosz Thanost is játssza a Marvel moziverzumában), és Domino, akit pedig az Atlanta című Golden Globe-díjas tévésorozatban megismert Zazie Beetz kelt életre.

Zazie Beetz a Deadpool 2 promóképén Forrás: InterCom

Brolin eddig csak azt fedte fel az Instagramján, hogy rendesen kigyúrja magát a szerepre, Ryan Reynolds viszont most a Twitterén posztolt egy képet, amin teljes harci szerelésében nézhetjük meg Dominót. A mutánsnő egy tűzhely előtt fekszik egy Deadpool-jelmezen könyökölve, amivel az első film egyik népszerű promóciós képére utalnak, amin az anti-szuperhős ugyanilyen kényelmesen dőlt el a lángok előtt – és talán arra is, hogy milyen csipkelődő viszony lesz kettejük között.

Ryan Reynolds a Deadpool promóképén Forrás: InterCom

A képregényekben Domino Kábel partnere és szerelme, így elképzelhető, hogy a tiszteletlen és nagypofájú Deadpoollal nem fog olyan jól kijönni. A Deadpool 2-t rendező David Leitch legutóbb a Csúcsformában-hoz hasonlította a filmet, úgyhogy Deadpool és Kábel valószínűleg végig ugratni fogják egymást, és ebbe talán a mutánsnő is bekapcsolódik majd.

Domino szerepéről egyelőre nem tudni többet, Leitch csak azt árulta el egy interjúban, hogy az akciójelenetek koreográfiájában el fognak játszadozni Domino különleges képességével. A mutáns ugyanis manipulálni tudja, hogy melyik jövőbeli esemény milyen valószínűséggel következzen be, és így szerencsét hoz magának és társainak, és pechet az ellenfeleinek – nagyjából úgy, mint Longshot (Will Smith) az Öngyilkos Osztag-ban, vagy Bolond Sweeney az Amerikai istenek-ben.

Zazie Beetz mint Domino Forrás: InterCom

A SuperBroMovies egy másik képet is megosztott Zazie Beetzről, amint a képregényekből átmentett ruházatát viseli. Míg a képregényekben a fehér bőrű Dominónak egy megmagyarázhatatlan fekete folt volt a bal szeme körül, a fekete Zazie Beetznek fehér folt veszi körbe a szemét, így gyanítható, hogy az alkotók úgy közelítették a karakterét egy kicsit jobban a valósághoz, hogy pigment hiánnyal ruházták fel.

A Deadpool 2-t 2018. június elsején mutatják be az Egyesült Államokban.

Miért kattantak rá ennyire a magyarok a Deadpoolra?

Pár hónappal ezelőtt még alig találtuk volna embert a Nagykörúton, aki tudja, ki az a Deadpool. Most meg egy kivételével az összes képregényfilmet lealázta ez a hibbant, nagypofájú szuperhős. A hétvégén Ryan Reynolds miatt dübörögtek a magyar mozik, és bár a lehetetlenséggel határos megmagyarázni a siker okát, mi mégis megpróbáljuk.