Channing Tatum otthagyja a szexuális ragadozó stúdióját

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein
Vágólapra másolva!
Channing Tatum bejelentette, hogy felhagy egy nemi erőszak áldozatául esett fiú történetének megfilmesítésével a Weinstein Co. (TWC) cég égisze alatt, és megszakít minden kapcsolatot a vállalattal az alapítóit ért szexuális zaklatás és erőszak vádjai miatt.
Vágólapra másolva!

Az amerikai színész és producer Reid Carolin társproducerrel jegyzett és Facebookon közzétett nyilatkozatában azt mondta,

semmilyen filmet nem fognak elkészíteni, amely a TWC tulajdona.

A TWC-vel együtt fejlesztett projekt, amely Matthew Quick Forgive Me, Leonard Peacock című brilliáns könyvén alapul, egy fiúról szól, akinek élete darabokra törik egy nemi erőszak következtében, és gyilkosságra, öngyilkosságra készül.

Harvey Weinstein Forrás: Getty Images/Alexander Koerner

Tatum nyilatkozatában méltatta azokat a nőket, akik szembe mertek szállni Harvey Weintseinnel és nyilvánosságra hozták a szexuális zaklatást és erőszakot, amit a férfi elkövetett ellenük. Tatum úgy vélte, hogy most Quick könyvének gyógyító üzenetére kell emlékezni.

- írta.

Eközben a Harvard Egyetem bejelentette, hogy visszavonja a Harvey Weinsteint ért vádak miatt a filmmogulnak 2014-ben adományozott medálját az afro-amerikai kultúrához való hozzájárulásáért, amely a legmagasabb kitüntetés ezen a területen. Ha a botrány tovább dagad, teljesen tönkremehet a producer élete.