Hanyagolják a gyilkos kedvű stoppost

Vágólapra másolva!
A hétvégén az amerikai mozikba érkező horrorstopposra nem tódultak a nézők, inkább a táncoló tiniket és Ben Stiller ökörködését nézték még mindig.
Vágólapra másolva!

Nem történt változás az amerikai mozijegyeladási toplista élén: első helyen a Stomp the Yard című táncos tinifilm áll 13,3 milliós bevétellel, második helyen pedig továbbra is Ben Stiller komédiája, az Éjszaka a múzeumban trónol, amely a hétvégén 13 milliót hozott, összesen pedig már 205,8 milliónál tart, amellyel az ötödik legsikeresebb 2006-ban bemutatott film lett.

A múlt hétvégi negyedikről a harmadik helyre jött fel a Dreamgirls című musical - köszönhetően részben annak, hogy 307-tel több moziban adják most a filmet. Az alkotás a hétvégén 8,7 milliót hozott, és összbevétele már 78,1 millió.

Az egyetlen országos szintű bemutató a The Hitcher című, egy gyilkos kedvű stopposról szóló horror-remake volt, amely 2831 moziban csak 8,2 milliót hozott, ami a toplista negyedik helyére volt elég. A nézők érdeklődésének hiánya bizonyára abban keresendő, hogy ellenétben például A texasi láncfűrészes-sel, az eredeti filmnek nincs stabil rajongótábora, akik a remake-re is ellátogattak volna.

A toplista ötödik helyén A boldogság nyomában című, Will Smith nevével fémjelzett családi dráma áll 6,7 milliós hétvégi és 146,5 milliós összbevétellel.