Nézze meg, milyen durva veszélyt rejthet a Mars!

Élet
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogyan uralkodik el a terror egy űrhajón, miután egy idegen létforma kiszabadul a laborból? Ha A nyolcadik utas: a Halál című filmre gondolva felcsillan a szeme, az Életet is minden bizonnyal élvezni fogja. Játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson főszereplésével készült sci-fi premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A legújabb Alien-filmig május közepéig kell várni, az Élet című sci-fi azonban már március végén debütál a mozikban, és az előzetes alapján nagyjából ugyanazokkal a módszerekkel próbálja majd terrorizálni a nézőket, mint A nyolcadik utas: a Halál. Adva van egy űrhajó, amelynek a legénysége szűk folyosókon veszi fel a harcot egy hiperagresszív idegen létforma ellen.

Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson az Élet című filmben Forrás: InterCom

Az Élet egy horror keretei között játszik el a marsi élet felfedezésével, így aztán nem lesz meglepetés, hogy a marsi szondával érkező, gyors fejlődésnek induló egysejtű az emberek ellen fordul. Aki odafigyel az előzetes nézése közben, az egy pillanatra a kifejlődött, polipszerű lényt is megpillanthatja.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Csányi Sándor nem szerepelt még Marson játszódó filmben.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Westend moziba március 22-én, szerdán 20 órakor kezdődő vetítésünkre:

Acsai Krisztián, Bajnok Adrián, Bak Roland, Balla Boglárka, Diószegi Beáta, Drégelyvári Anna, Fischer Róbert, Funk Márta, Gál Éva, Gárdonyi Pál, Greskó Boldizsar, Halla József, Hámori Betti, Holló Viki, Horváth Bernadett, Ihász Gábor, Jankó Andrea, Jülling Imola, Kardos Ákos, Karikás Antal, Kerek Orsolya, Keskeny Béla, Kispál Brigitta, Orosz Péter, Pacsa Sándor, Paksi Mariann, Panyik Petra, Pokó Dóra, Rácz Ferenc, Rákóczi Edina, Rózsás Emilia, Rucska Péter, Smidéliusz Dávid, Soós Karolina, Stárics Balázs, Szabados Mònika, Szabadvári Balázs, Szabó Erika, Szabó Zoltán, Tasi Orsolya.

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!