Vágólapra másolva!
Játssz velünk, és nyerj jegyet Ridley Scott A jogász című filmjének premier előtti vetítésére!
Vágólapra másolva!

Hogy mi az az autószex? Az, amit Cameron Diaz művel Ridley Scott A jogász című filmjében. Az ominózus jelenet és az egész film meglehetősen szélsőséges reakciókat váltott ki a külföldi kritikusokból: a thrillernek vehemens támadói és védelmezői is akadtak. Ezen nem lepődtünk meg különösebben, mert már az előzetesek alapján is sejthető volt, hogy átlagos biztos nem lesz a film.

Cameron Diaz A jogász című filmben Forrás: InterCom

Michael Fassbender alakítja a címszereplő jogászt, aki megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, majd úgy dönt, hogy ahhoz, hogy megfelelő színvonalon élhessenek, beszáll egy mexikói drogcsempészési akcióba. A bizniszben részt vesz Javier Bardem és párja, Cameron Diaz is, valamint Brad Pitt, aki kezdettől óvatosságra inti a jogászt, aki persze nem hallgat a szép szóra.

A forgatókönyv a neves író, Cormac McCarthy munkája, akinek már több könyvét is megfilmesítették (Nem vénnek való vidék, Az út), de ez az első alkalom, hogy eredeti forgatókönyvet írt egy nagyjátékfilmhez.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Ridley Scott korábban dolgozott Brad Pitt-tel a Thelma és Louise-ban és Michael Fassbenderrel is a Prometheus-ban.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt november 13-án szerdán 19 órára a Mammut mozi 5-ös termébe.

Derecskei Teodóra, Dudás Szilárd, Fekete Gergely, Gál-Masek Zsuzsanna, Görbe András, Grenács Mariann, Györe Szandra, Gyuga Judit, Honecz Andrea, Horváth Balázs, Horváth Mihály, Ivacskovics Gergely, Kizi Rózsa Beáta, Mayer Zsófia, Rehorovszky Máté, Rózsa Balázs, Schuszter Vivien, Siklóssy Regina, Takács Zalán, Tompos Ákos, Trenka Kata, Ulbert Attila, Varga Ferenc, Wallner Zsófia

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!