Ben Stiller halálos veszedelemben

Vágólapra másolva!
Élete első szerepét húsz éve, Spielberg egyik háborús mozijában kapta - Stiller azóta dédelgeti filmötletét a valódi harcokba keveredő, katonákat alakító színészekről.
Vágólapra másolva!

Stiller évek óta tervezgeti, hogy leforgatja Tropic Thunder (Trópusi mennydörgés) című vígjátékát, és úgy tűnik, most végre megvalósíthatja régi álmát. A komikus azóta készül a Tropic Thunder-re, hogy eljátszotta élete első nagyjátékfilmes szerepét Steven Spielberg második világháborús filmjében, az 1987-es A nap birodalmá-ban. Ben Stiller maga rendezi a projektet - ez lesz a negyedik mozifilmje a Nyakunkon az élet, A kábelbarát és a Zoolander, a trendkívüli után.

A sztoriban öt színész - egyiküket játssza majd Stiller - egy komoly költségvetésű, hollywoodi háborús filmre készül, és a hitelesség kedvéért egy kéthetes kiképzőtáborban is részt vesznek. A bajok akkor kezdődnek, amikor a helyszíni felvételek ideje alatt hirtelen egy valódi háború véres forgatagában találják magukat és a gyorstalpaló katonai képzés emlékeire támaszkodva kell túlélniük a kegyetlen harcokat.

A forgatókönyv Ben Stiller, a színész Justin Theroux (Mulholland Drive) és Etan Cohen, a Madagaszkár 2 írójának munkája. A gyártó a DreamWorks lesz, a Production Weekly információi szerint a forgatás júliusban kezdődik.