Adam Sandler vígan haldoklik

2008.11.13. 23:40

A Cinematical jóvoltából megérkezett Judd Apatow Funny People című most készülő vígjátékának a plakátja. A korábbi Apatow-filmek poszterei is az egyszerűség és a letisztultság jegyében fogantak (a 40 éves szűz esetében Steve Carell tekintett a boldogabb jövőbe egy szivárványszínű háttér előtt, a Felkoppintva plakátján pedig Seth Rogen bambult az arcunkba), de ez a mostani kifejezetten úgy néz ki, mintha találomra választottak volna ki egy képet a három főszereplőről és arra nyomták volna rá a film címét, valamint némi infót. Tény, hogy mindhárman aranyosan mosolyognak, de például Seth Rogen itt inkább hasonlít Colin Firth-re, mint saját magára.

Forrás: [origo]
Nézd meg nagyban a Funny People plakátját!


Akik olvasták a forgatókönyvet, azt állítják, hogy a Funny People a mester eddigi legérettebb munkája. A történet egy sikeres 42 éves komikus (Adam Sandler) figurája körül bonyolódik, aki megtudja, hogy halálos beteg, és ezért újraértékeli az életét. Kapcsolatba kerül egy ífjú, feltörekvő komikussal (Seth Rogen) és volt feleségével (Leslie Mann) is rendezni próbálja a viszonyát. Jonah Hill játssza Rogen szobatársát, Eric Bana az ex-feleség rosszfej új férjét, Jason Schwartzman pedig egy önelégült tévésztárt. Feltűnik még a filmben Aubrey Plaza is, akit névről lehet, hogy nem ismertek, de ha azt mondom, hogy ő volt a Felkoppintvá-ban a díványon tanyázó, totál beszívott koreai kiscsaj, akkor mindenki tudja, hogy kiről beszélek. (Kiegészítés: Kiderült, hogy azt a koreai kiscsajt a Felkoppintvá-ban egy Charlyne Yi nevű színésznő játszotta, aki meglepő módon már 32 éves múlt. Úgy módosítanánk akkor a fentieket, hogy fogalmunk sincs, kicsoda Aubrey Plaza.)

A MySpace-en most indult egy játék, amelynek a nyertese egy kis szerepet kap a filmben. Ahogy az a plakáton is olvasható, a film 2009. július 31-én érkezik az amerikai mozikba, a magyar bemutató időpontjáról egyelőre nincs pontos információnk.

Néznivaló: Aubrey Plaza vicceskedik egy klubban
Beállítanivaló: Háttérkép a Funny People-höz
Olvasnivaló: A komédia új királyai - Összeállításunk az Apatow-közeli mókás emberekről