A magyarok csodát tettek, ami veszélyes lehet ránk is

belga, ladbadúgás, foci, belgium, Thomas Vermaelen, Radja Nainggolan
Belgium's Thomas Vermaelen and Belgium's Radja Nainggolan celebrate after winning a soccer game between Belgian national soccer team Red Devils and Sweden, in group E of the group stage of the UEFA Euro 2016 European Championships, on Wednesday 22 June 2016, in Nice, France. The Euro2016 tournament is taking place from 10 June to 10 July. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ
Vágólapra másolva!
Romelu Lukakut nem érdekli, hogy kivel játszik a belga válogatott, csapattársai azonban óva intik magukat az elbizakodottságtól a magyarok elleni vasárnapi Eb-nyolcaddöntő előtt.
Vágólapra másolva!

Radja Nainggolan úgy gondolja, hogy az elődöntőig eljuthat a belga válogatottal, de nem fogja lebecsülni a magyarokat. „Egy olyan csapattal játszunk vasárnap, amely Portugália, Izland és Ausztria előtt megnyerte a csoportját, szóval jobb lesz, ha odafigyelünk.

– utalta a Roma középpályása a 3—3-as magyar-portugál meccsre.

„A magyarok egy csodát tettek, ami veszélyes lehet ránk nézve is. Nekünk azonban azon az úton kell tovább mennünk, amin elindultunk” - tette hozzá Nainggolan.

Nainggolan (jobbra) óvatos Forrás: BELGA/AFP/Laurie Dieffembacq

Középpályás társa, Axel Witsel is igyekszik óvatosságra inteni csapatát. „A magyarok megleptek mindenkit, de megérdemelten nyerték meg a csoportot. Nagyon óvatosnak kell lennünk.”

A belgák egyik legnagyobb sztárja, Romelu Lukaku azonban egyáltalán nem foglalkozik a magyar válogatottal. „Nem számít, kivel játszunk. Nem nézem, hogy ki az ellenfél, féljenek tőlünk ők.”

Lukakut nem érdekli, kivel játszanak Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Alex Livesey

Marc Wilmots szövetségi kapitány viszont kiemelte a magyar csapatot. „Senkitől nem akarom meghallani, hogy könnyű lesz a magyarok ellen. Látták a magyar-portugál meccset? Nincsenek kis nemzetek és kis csapatok az Eb-n.”