ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] fotó> !ALROVAT_NEVE

Fotó címlap Hangos fotóriportok és multimédia A hét képei Fotóművészet Itthon Nagyvilág Kultúra Tudomány
Gazdaggá teheti Bolíviát a világ legnagyobb sómezője
Nagyvilág
2014.04.24.

Az elektromos autók terjedésével a kőolaj helyett az akkumulátor fő összetevője, a lítium válik megkerülhetetlenné. Ez átrajzolhatja a világgazdasági térképeket, hiszen ezt a fémet nem a Közel-Keletről, hanem főként Chiléből és Bolíviából lehet beszerezni.

Az Éjkirálynő lefutotta a maratont
Multimédia
2014.04.19.

Miklósa Erika világhíres operaénekesnő, a New York-i Metropolitan Operában nála többet senki sem játszotta a Varázsfuvola Éjkirálynőjét. Ezen kívül amatőr hosszútávfutó, lelkes bakonykuti lokálpatrióta és háziasszony is. Lessen be a mindennapjaiba, tudja meg, miért határozta el, hogy maratont fut, és azt is, mi volt az a mondat, amivel elindult a karrierje! Hajdú D. András hangos fotóriportja.

GALÉRIAKERESŐ
Gazdaggá teheti Bolíviát a világ legnagyobb sómezője 2014
ÁPR
24
Gazdaggá teheti Bolíviát a világ legnagyobb sómezője

Az elektromos autók terjedésével a kőolaj helyett az akkumulátor fő összetevője, a lítium válik megkerülhetetlenné. Ez átrajzolhatja a világgazdasági térképeket, hiszen ezt a fémet nem a Közel-Keletről, hanem főként Chiléből és Bolíviából lehet beszerezni.

Variációk Felcsútra 2014
ÁPR
23
Variációk Felcsútra

Elképzeltük, hogyan festene ma Felcsút, ha Orbán Viktor a foci helyett másért lelkesedne. Íme, néhány légifotó e párhuzamos univerzumokból.

Felavatták a Pancho Arénát 2014
ÁPR
21
Felavatták a Pancho Arénát

Rengeteg rendőr és biztonsági mellett a Fidesz összes fontos embere és a magyar futball krémje is ott volt a felcsúti Pancho Aréna megnyitóján. A csodastadion nem csak a környékbelieket hozta lázba, volt, aki Balatonfüredről kelt útra, akinek pedig most nem jutott jegy, elszántan jelentette ki, hogy legközelebb újra eljön.

Szent György-napi juhmérés az erdélyi Mérán 2014
ÁPR
21
Szent György-napi juhmérés az erdélyi Mérán

A Szent György-napi juhmérés évszázados hagyomány a kalotaszegi faluban. Előző nap a pásztorok kihajtják a nyájat a legelőre, majd másnap megfejik saját juhaikat és a tejmennyiség alapján határozzák meg, hogy milyen sorrendben kapja egy-egy gazda a nyár folyamán az összes juh tejét. Az ünnep alkalmával ének- és zeneszóval kísérik végig az állatokat

Akármivel nem megyek tüntetni! - A hét képei 2014
ÁPR
19
Akármivel nem megyek tüntetni! - A hét képei

Holdfogyatkozás a Föld túloldalán, színes óriáskukacok az égen és dögös bling bike Brazíliában. Az Origo képszerkesztőinek válogatása a hét legjobb és legérdekesebb sajtófotóiból.

Ilyen lett a felcsúti stadion 2014
ÁPR
17
Ilyen lett a felcsúti stadion

Elkészült a felcsúti Pancho Aréna. Öt hete fűtött gyep, 3900 férőhely. Hétfőn avatják fel, a Puskás Suzuki Kupa döntőjével.

A keleti lápibagoly-lepke döntheti romba Gabnai Ernő életét 2014
ÁPR
17
A keleti lápibagoly-lepke döntheti romba Gabnai Ernő életét

Nagyot nézett Gabnai Ernő, mikor fél évvel a földje lekaszálása után egy másfélmilliárdos kerestelvelet kapott az ügyészségtől, amiben az állt, hogy többezer ritka lepkét mészárolt le. A hajdúsági gazda azt mondja, engedéllyel kaszált, nem is érti, miért követelnek rajta ennyi pénzt. Az engedélyről azonban kiderült, hogy jogszerűtlenül adták ki.

Korábbi galériák »

Hangos fotóriportok, multimédia »

Még több hangos fotóriport »

24 óra hírei »

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Hirdetés

Impresszum Médiaajánlat Adatkezelési Szabályzat Az ORIGO kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.