Új lakossági vezető az UniCredit Banknál

Vágólapra másolva!
Április 16-ától Tátrai Bernadett vezérigazgató-helyettesi kinevezéssel az UniCredit Bank lakossági banki szolgáltatások üzletágának új vezetője, az UniCredit Bank Hungary Zrt. igazgatóságának tagja.
Vágólapra másolva!

Tátrai Bernadett 35 éves közgazdász. A piackutatásból indulva pénzpiaci tapasztalatait az Erste Banknál, ezt megelőzően pedig a Fundamenta Lakástakarékpénztárnál szerezte. 1998-tól volt az Erste Bank értékesítési menedzsere, majd 2000-ben a lakossági termékfejlesztés vezetőjének nevezték ki.

Senior programmenedzserként irányította a Postabank integrációját. 2004-től a lakossági üzletfejlesztés vezetője, az utóbbi két évben pedig a lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagként látta el vezetői feladatait.

Fő felelősségi területei többek között a fiókhálózat, a termékfejlesztés, az értékesítéstámogatás, az alternatív értékesítési csatornák, a call center és a kártyaüzletág voltak.

Az UniCredit Bank az UniCredit Csoport tagja. A csoport 20 európai piacon, több mint 7000 bankfiókban 35 millió ügyfél pénzügyi igényeit szolgálja ki, és tőzsdei értékét tekintve dobogós helyen van az eurózónában.

Közép- és Kelet-Európában 17 országban 3000 fiókja és több mint 24 millió ügyfele van.