Matolcsy hatmilliárdot szán kommunikációra

Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzeti Bank tárgyalásos közbeszerzést írt ki a jegybank általános kommunikációs feladatainak és a Növekedési Hitelprogram kommunikációs feladatainak ellátására. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a nyertes hatmilliárd forintos díjazásra számíthat egy év alatt.
Vágólapra másolva!

A nyertes ajánlattevő feladata lesz az MNB számára médiatervezési és médiavásárlási, kreatív tervezési, kivitelezési és gyártási, PR és rendezvényszervezési, piackutatási, közvélemény-kutatási, elemzési és tanulmányírási feladatok, valamint a kapcsolódó ügynökségi feladatok ellátása.

A nyertes a kiírás szerint a Növekedési Hitelprogram keretének 0,3 százalékának megfelelő összeget kaphat. A programban 2014. december 31-ig 2000 milliárd forintos hitelkeret áll rendelkezésre az első szakaszban jóváhagyott 750 milliárd forinton felül, így a 0,3 százalék 6 milliárd forintnak felel meg. A szerződés a felhívás szerint 2014. december 31-ig szól.

A jegybank a kiírás szerint egy- vagy szükség szerint többfordulós tárgyalást tart; a tárgyalásokat addig tervezi folytatni, míg a legkedvezőbb feltételek mellett tud szerződni. A közbeszerzésre 2013. december 9-ig lehet jelentkezni.

A Kreatív szerint ekkora keretösszegű kommunikációs közbeszerzésre még nem volt példa eddig Magyarországon. A legnagyobb keretösszegű kommunikációs tárgyú közbeszerzése eddig az Államadósság-kezelő Központ médiavásárlási tendere volt 2,25 milliárd forint keretösszegig.