A Sólyom megmentője szerint a szívcsakra mindent megmagyaráz

Vágólapra másolva!
Welsz Tamás fura érveléssel válaszolt az őt ért vádakra. A Charity March nevű szervezet vezetőjét már az Interpollal keresteti a Panamai Köztársaság.
Vágólapra másolva!

Kiütöttem a biztosítékot? – kérdezte az RTL Klub Fókusz című műsorában megszólaló Welsz Tamás, a Sólyom Airways leendő tulajdonosa, akiről az Index azt írta, hogy csalás és közokirat-hamisítás vádjával keresik a Panamai Köztársaságban.

Welsz Tamás a Charity March Kft. ügyvezetőjeként és a finanszírozási gondok miatt eddig elindulni képtelen Sólyom Airways megmentőjeként vált ismertté. A műsorban az ügyletről mindössze annyit mondtott, hogy a Sólyom Hungarian Airways Kft.-t megvásárolta a Charity March Kft, amelyet viszont nagyjából egy hónappal ezelőtt megvásárolt egy afrikai befektetői kör. Hozzátette, hogy Afrikában elég tehetős kört képviselnek azok a magyarok, akik régen bányamérnökként dolgoznak több tíz éve, és az aranyfelkutatás a feladatuk. Az afrikai befektetőkről azonban érdemi információt nem mondott.

Welsz Tamás szerint a légi társaság célja, hogy Kelet-Európában legyen egy elosztó központ. A körözésére szóló hírre a következő válasszal reagált: „Számomra nagyon meglepő, hogy nagyon-nagyon sok rosszindulatú megjegyzést kaptunk ezzel kapcsolatban, pedig hát ezeknek az embereknek tudniuk kéne, hogy ugye ha a spirituális oldalt nézzük, akkor igenis Magyarországon van Európa szívcsakrája”. Hozzátette, nem gondolja úgy, hogy Magyarországon ellenségei lennének.

Az Index egy meg nem nevezett panamai forrásra hivatkozva csütörtökön azt közölte, hogy az ügyvezetőt a Panamai Köztársaságban körözik, mert csalással és közokirat-hamisítással vádolják. Rövid ideig őrizetben is volt, majd feltételes szabadlábra helyezése után engedély nélkül elhagyta az országot. A Charity March nevű szervezet vezetőjét már az Interpollal keresteti a Panamai Köztársaság Welz Tamas néven.