Hamarosan EuroJackpottal is lehet nyerni

Vágólapra másolva!
Október 4-től már a hazai lottózókban is lehet majd találkozni a nemzetközi játék szelvényeivel. Drágább lesz a lottónál, de többet is lehet vele nyerni.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan tárgyal a Szerencsejáték Zrt. egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ez a EuroJackpot lehet, amelynek elnöke már be is jelentette, hogy Magyarország a csehekkel és a szlovákokkal együtt októberben csatlakozhat a játékhoz - írja a Világgazdaság.

Az EuroJackpot német üzemeltetője nemrég bejelentette, hogy 2014 októberétől három új országgal bővül a részt vevő országok köre, és Magyarország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia csatlakozásával már 17 országban lehet majd szelvény vásárolni.

Az EuroJackpot drágább lesz a lottónál, de többet is lehet vele nyerni. A lap úgy értesült, hogy az alapjáték 640 forint körül lesz, de ez az euró árfolyamával együtt változhat.

A Szerencsejáték Zrt. a lapot arról tájékoztatta, hogy valóban zajlanak tárgyalások egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ennek kimenetele azonban számos tényező függvénye, így bővebb információt egyelőre nem tudnak adni.

Azt már korábban közölte az állami vállalat, hogy a törvényi környezet változásának és az időközben megszerzett információbiztonsági tanúsítványnak köszönhetően megnyílt számukra a lehetőség arra, hogy bekapcsolódjanak egy nemzetközi számsorsjáték szervezésébe.