Történelmi csúcson az űreszközök gyártója

Vágólapra másolva!
Történelmi csúcsra futott az amerikai Honeywell, melynek profilja a radiátoralkatrészektől kezdve egészen az űrrepülésig terjed. Az árfolyam növekedését továbbra is segítheti 2012 óta tartó emelkedő trendcsatorna, így bőven lehet még potenciál a részvényben, amely a csatornatető felé vehetné az irányt.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hónapokban többször is megpattant az emelkedő trendcsatorna aljáról a Honeywell. Ez igen pozitív jelzés lehet, hiszen tovább segíthetné a részvényt az emelkedésben.

A múlt hetet történelmi csúcson zárta az árfolyam, amely 2012 júliusa óta közel megkétszereződött. Az indikátorok jelenleg nem mutatnak túlvettségre utaló jeleket, így akár még további erősödés elé is nézhet a papír.

A Honeywell (NYSE: HON) heti árfolyama Forrás: AmiBroker, Investor.hu

A 102 dolláros ellenállás áttörése után történelmi csúcsra futott a Honeywell. Mivel ez december óta háromszor fogta meg az árfolyam emelkedését, áttörése komoly erőre utalt.

Igencsak elrontaná a kedvező technikai képet, ha letörné a 102 dolláros szintet. Ekkor még az emelkedő 50 napos mozgóátlag nyújthatna menedéket, érdemes lehet 100 dollárhoz helyezni a veszteségvágó szintet.

A 112 dollárnál húzódó csatornatető felé vehetné az irányt, amennyiben a kitörés után folytatódna a jó széria. Jó hír azonban, hogy még nem szaladt el túlságosan az árfolyam, így még kedvező hozam-kockázat aránnyal vehetjük meg a részvényt.

A Honeywell (NYSE: HON) napi árfolyama Forrás: AmiBroker, Investor.hu