A Szerencsejáték Zrt.-nél 5 milliárdért fejlesztettek valamit

szerencsejáték, fogadás, újság, Tipmix, Szerencsejáték Zrt,
szerencsejáték, fogadás, újság, Tipmix, Szerencsejáték Zrt,
Vágólapra másolva!
Hamarosan megújul a Szerencsejáték Zrt. legnagyobb sportfogadási játéka, a Tippmix, amelyet a cég elmondása szerint kifejezetten a játékosok igényei alapján szabtak át.
Vágólapra másolva!

Egy 20 éves háttérrendszert fejlesztenek át, újítanak meg a Szerencsejáték Zrt.-nél, derült ki egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. A statikustól a dinamikus fogadásszervezés felé indultak el, jönnek az élő fogadások, valamint jelentősen bővül majd a kínálat is – például egy-egy eseménynél többféle fogadási lehetőség közül lehet majd választani, így megtippelhetjük például azt is, hogy név szerint ki szerzi a következő gólt.

Egyelőre még tesztelik a rendszert, de várhatóan már augusztusban megújul a Tippmix. A szelvényeket ezentúl online is összeállíthatjuk, azonban

fogadni továbbra is csak a fogadóirodákban, a lottózókban lehet.

Így újít a Szerencsejáték Zrt.

A játékos az interneten kijelöli az eseményeket, hogy mire kíván fogadni, majd lehetősége nyílik a virtuális szelvény kinyomtatására, ami kvázi egy kitöltési segédlet.

hangzott el a háttérbeszélgetésen. Ezzel a kinyomtatott szelvénnyel a játékos elsétál a lottózóba, és ott kitölti a szelvényt. Azzal tud ugyanis játszani. Az a fejlesztés még nem készült el, amivel meggyorsíthatnák ezt az eljárást – például egy vonalkód beolvasásával –, de tervezik.

A teljes informatikai és értékesítési rendszer fejlesztésére, amelynek egy része a Tippmix-fejlesztés, az állami cég körülbelül 5 milliárd forintot költött.

Az online fogadásra továbbra is ott van a Tippmixpro, amelyet 2013-ban indítottak el. A két rendszer integrálása – például a nyomtatás gomb alá egy fogadás gomb is kerüljön – felmerült már ugyan, de rövid távon ez még nem várható.

A fejlesztések révén gyorsulnak majd a kifizetések is. Bővítik a Szerencsemix nevű kiadványukat is – a képen egy próbanyomást láthat a megújult szelvényekkel együtt.

Megújul a Tippmix Fotó: Marton Szilvia - Origo

A Szerencsejáték Zrt.-nek „milliárdokban mérhető elvárásai” vannak az új rendszert illetően. A cégnek tavaly csak a sportfogadásból 109 milliárd forintos árbevétele volt.