Rangos környezetvédelmi díjat kapott egy magyar cég

mezőgazdaság agrár traktor
A tractor plows a field near Straubing, Germany, 21 October 2015. Photo: ARMIN WEIGEL/dpa
Vágólapra másolva!
Szeptember közepén tartották az Environmental Respect Awards, azaz az Elkötelezetten a környezetért nemzetközi díjak magyarországi átadását: az EMEA-térségből – Európa, Közel-Kelet és Afrika – csak a KITE Zrt.-t tüntették ki, derült ki a cég honlapjáról.
Vágólapra másolva!

A KITE Zrt. idén első alkalommal nyújtotta be pályázatát a nemzetközi programra, ami azonnal díjesőt eredményezett: az egyik legnagyobb magyar agrárcég nem csak az EMEA szektor regionális Elkötelezetten a környezetért díját hozta el, hanem a magasabb elismeréssel járó EMEA Elkötelezetten a környezetért Tiszteletbeli Nagykövete címet is kiérdemelte példaértékű értékesítési politikája elismeréseként. A magyar céget mintegy 290 résztvevő közül választották ki.

A program abból a célból alakult, hogy felhívja a figyelmet az agrokemikáliák forgalmazása során a jó termékkövetésre, a kereskedőket és viszonteladókat biztonságos üzleti gyakorlatra ösztönözze és elősegítse a környezettudatos felhasználás terjedését, valamint, hogy elismerje azokat a műtrágya- és növényvédőszer-kereskedőket, akik a környezet védelme mellett környezettudatos módon folytatják üzleti tevékenységüket, közölte honlapján a cég.

– mondta Márvány Attila, a cég agronómiai kereskedelmi vezérigazgató-helyettese a hivatalos, július végi díjátadón. Szerinte ez a program is bizonyítja, hogy cégük a legjobb úton halad a jövő felé.