Félti dolgozóit a digitális kor kihívásaitól? Itt a megoldás!

lenovo z5 android okostelefon
Lenovo Z5 koncepciórajz
Vágólapra másolva!
Az Accenture a következő három évben kétszázmillió dollárt szán oktatási, tréning és készségfejlesztő kezdeményezésekre, hogy felkészítsék az embereket a digitális kor kihívásaira. 2020-ig összesen több mint 3 millió ember képzése a cél. A program keretében az Accenture magyar szervezeteket is támogat, többek között a NESsT-et, az Alko-Softot, a Kiútprogramot és a Skool-t.
Vágólapra másolva!

Magyarországon az Accenture 2017 óta működik együtt NESsT-tel, amelynek keretében pro bono szolgáltatásokat nyújt a cég által felkarolt társadalmi vállalkozások számára, de együttműködik az Alko-Softtal, a Kiútprogrammal és a Skoollal is.

Az Accenture segít a digitális kor kihívásainak leküzdésében Forrás: Lenovo

A vállalat Skills to Succeed, avagy Képességek a Sikerért kezdeményezésének célja, hogy a digitális innováció révén csökkentse a foglalkoztatás terén meglévő szakadékokat. 2010 óta az Accenture non-profit és más partnercégek hálózatával együtt több mint 2,2 millió embert támogatott olyan készségek elsajátításában, amelyek révén munkát szereztek vagy vállalkozást indítottak el.

2020-ig több mint 3 millió ember képzése a cél.

Az Accenture 2013-ban együttműködött a Spanyol Munkaügyi Minisztériummal és egy nonprofit szervezettel, közösen létrehozták az Emplea+ online programot. Segítettek a peremre szorult embereknek olyan műszaki és digitális készségeket elsajátításában, amelyek a munkavállaláshoz elengedhetetlenül szükségesek.

Az Accenture weboldala: www.accenture.com

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!