Újabb Auchan áruházat jelentettek be, várják a munkavállalókat

áruház bevásárlóközpont embléma HÉTKÖZNAPI lábtörlő logo SZIMBÓLUM vásárol
Budapest, 2012. január 10. Egy vevő bevásárlókocsit tol az Auchan soroksári áruházának bejáratánál. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
A győri sorban a harmadik új koncepció szerinti áruház lesz Magyarországon, írja a Kisalföld.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben bejelentett soproni superstore és zalaegerszegi szupermarket után, Győrben is szupermarketet nyit ősszel az Auchan.

Már várják a munkavállalói jelentkezéseket

Az újáruházban közel 40 munkatársat foglalkoztat majd a vállalat; a még betöltetlen pozíciókra pedig már elindult a jelentkezés.

A győri Auchan szupermarketet kényelmes, átlátható vásárlói tér jellemzi majd, elhelyezkedésének és kiváló megközelíthetőségének köszönhetően pedig alkalmas lesz a mindennapi bevásárlás lebonyolítására.

– mondja Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR-igazgatója.

Az Auchan bejelentette új formátumú, győri áruházának létesítését Forrás: Auchan Retail

Munkatársaink számára vonzó, sokrétű juttatási csomagot dolgoztunk ki, és kollégáink nemzetközi hálózatunk tagjaként építhetik karrierjüket. Ennek megfelelően nálunk tapasztalt munkatársak és pályakezdők egyaránt megtalálhatják azt a szakmai fejlődési utat, amelyben a leginkább kamatoztatni tudják a tudásukat, akár részmunkaidőben is - tette hozzá a HR-igazgató.

Növelik az új formátumú áruházaik számát

Az Auchan áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, egy szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, továbbá online áruházat működtet Magyarországon.

Az ősz folyamán a győri üzlet mellett Sopronban superstore-t, Zalaegerszegen szintén szupermarketet nyit majd.

Már várják a munkavállalók jelentkezését az áruházi pozíciókra Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A vállalat elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért külön programmal támogatja a megváltozott munkaképességű és a gyermekvállalás után a munka világába visszatérő kollégákat. Ezen felül az áruházlánc számos közép- és felsőoktatási intézménnyel működik együtt, és évről évre sok fiatalnak biztosít szakmai gyakorlati helyet.