Vágólapra másolva!
A L'Oréal egyike annak a két vállalatnak, amelyek „A" minősítést kaptak mindhárom, a CDP által meghatározott területen - klímaváltozás elleni küzdelem, vízbiztonság és az erdők védelme. Viszont az első vállalat a világon, amely három egymást követő évben „AAA" besorolást kapott. További jó hír a cég háza tájáról, hogy tavaly világszerte tovább tudta növelni az eladásait.
Vágólapra másolva!

A CDP a vállalatok környezetvédelmi teljesítményét a hozzá beérkező adatok alapján A-tól D-ig osztályozza. Évente 6800 vállalat szolgáltat számukra adatokat, ezeket értékelik azt vizsgálva, hogy milyen hatással van környezetünkre a cégek tevékenysége.

A L'Oréal egyike annak a két cégnek, amelyek „A" minősítést kaptak mindhárom, a CDP által meghatározott területen.

Jean-Paul Agon, a L'Oréal elnök-vezérigazgatója az eredmény kapcsán elmondta:

Forrás: Shutterstock

Paul Simpson, a CDP vezérigazgatója a következőképpen nyilatkozott:

Nyilvánosságra került a L'Oréal friss gyorsjelentése is, amelyből kiderül:

az erős kínai kereslet hajtotta a cég tavalyi forgalmát, amely így 3,5 százalékkal emelkedett éves szinten, az egy részvényre jutó eredmény pedig közel 5 százalékkal lett magasabb.

A vállalat vezetője nem aggódik a kínai gazdaság esetleges lassulása miatt, mivel úgy gondolja, hogy az autóvásárlások csökkenésével több pénz marad vásárlók zsebében, amit szívesen költenek kozmetikai és sminktermékekre, amely piacokon a társaság piacvezető pozícióban van.