Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Táborban növelik a gyerekek pénzügyi tudatosságát a Balatonnál

Vágólapra másolva!
A Pénziránytű Alapítvány támogatásával két héten át nemcsak a Balaton habjaiban, hanem a pénzügyi- és vállalkozói ismeretek témáiban is elmerülhetnek a balatonföldvári pénzügyismereti élménytábor 13-15 éves diákjai.
Vágólapra másolva!

A Budenz József Általános Iskola Mentális Fejlesztési Alapítványának szervezésében június 29-től két egymást követő héten összesen 50 diák pénzügyi tudatossága fejlődhet a Pénziránytű Alapítvány támogatásának köszönhetően teljesen ingyenesen.

A Balaton-parti táborban a pénzzel való helyes bánásmód különböző fortélyait élvezetes, játékos, színes, foglalkozások alkalmával sajátíthatják el a résztvevők oly módon, hogy képesek legyenek a saját életükbe beépíteni a pénzügyi ismereteket.

A Pénziránytű Alapítvány jóvoltából ingyen sajátíthatják el a pénzügyi ismereteket a 13-15 éves diákok a balatoni nyaralás során Forrás: Pénziránytű Alapítvány

Csapatépítés, digitális és offline játékok, kincskeresés, tanmesék, szerepjátékok és persze strandolás, szabadtéri játékok is várják a táborozókat.

Az önfeledt időtöltés alatt a gyerekek megértik, mit jelent a pénzzel való tudatos gazdálkodás, mikor és hogyan érdemes vállalkozást alapítani,

milyen felelősséggel jár és mennyire szerteágazó feladatokat követel meg egy család és egy vállalkozás gazdaságos, fenntartható és környezettudatos működtetése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről