Lélegzetelállító kilátás: egy gyöngyszem Kisapátiban

Vágólapra másolva!
A Veszprém megyei Kisapátiban kínált szépség ára 110 millió forint. A Csobáncra nyíló kilátás azonban jó eséllyel megfizethetetlen, írja az Ingatlanbazár.
Vágólapra másolva!

"Balaton - felvidéken Diska - Dülő "mesélő szölőültetvényei" között, Csobáncra Panorámás Gyönyőrű Nyaraló - Működő Vendégház - eladó!

A kisapáti nyaraló épülete Forrás: Ingatlanbazár

A kisapáti nyaraló jellemzői:

  • zártkerti övezetben helyezkedik el a 2785 négyzetméteres szölő és gazdasági épület besorolású - művelés alá tartozó telek
  • a telken kiválló állapotú, vegyes falazatú, 2020-ban teljeskörűen felújított 60 négyzetméteres alapterületű épület, valamint egy 16 négyzetméteres nyitott terasz, továbá 16 négyzetméteres a terasszal összenyitható télikert, és egy 32 négyzetméter pince van (ahová a tulajdonosok szaunát terveztek) - a présházban jelenleg 2 szoba, 2 félszoba van kialakítva
  • közművek közül vezetékes víz, és villany az épületben van, zártrendszerű derítővel ellátott.
A kisapáti nyaraló, amely jelenleg vendégházként működik Forrás: Ingatlanbazár

A régi présházat 2020-ban alakították át és újították fel.

Nagyméretű, félig nyitott, félig télikertté alakítható teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Csobáncra. A két szint összesen 96 négyzetméter (ebből 16 négyzetméter a nyitott terasszal teljesen összenyitható télikert, és 32 négyzetméter pince, ahová egyébként szaunát terveztünk), és szintén 16 négyzetméter a nyitott terasz. A házhoz 2785 négyzetméter telek tartozik, rajta szőlő, gyümölcsfák. Jelenleg vendégházként működik."

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!