Nézzen be a 11 millió követővel rendelkező influenszer álomotthonába!

79th Venice Film Festival 
Emma Chamberlain
Emma Chamberlain Roberto Cavalliban
Vágólapra másolva!
Emma Chamberlain a világ egyik legismertebb influenszere, aki pár évvel ezelőtt kezdett el videókat feltölteni YouTube-ra. A 21 éves lány tavaly elhatározta, hogy felújít egy 1950-es években épült hatalmas rezidenciát, amelyet sajátos és egyedi stílusával tesz majd még különlegesebbé. Mutatunk néhány látványos képet a Los Angeles központjához közeli különleges házról!
Vágólapra másolva!

Emma Chamberlain alig öt évvel ezelőtt kezdte YouTube-karrierjét, azóta a világ egyik legnagyobb influenszerévé vált. A sikerekben azonban nincs megállás: a Vogue idén felkérte, hogy készítsen interjúkat különböző hírességekkel a Met-gálán, emellett pedig a Chamberlain Coffee márkája nemrégiben 7 millió dollárt gyűjtött be egy A-sorozatú finanszírozási körben.

Így nem meglepő, hogy a fiatal nő, akinek nettó vagyona 12 millió dollár, egy 1950-ben épült, hatalmas Beverly Hills-i rezidenciát újított fel magának.

Annak érdekében, hogy az épületet személyes stílusával ruházza fel, Chamberlain a Proem Studio munkatársait bízta meg otthonának dekorálásával. A lakberendezők olyan bútorokkal töltötték meg a házat, amelyek tükrözik a youtuber egyedi stílusát, például a dekoráció részét képező tárgyak különböző korszakokból származnak - írja a Dirt.com.

A házat egyébként elég csendes, pedig mindössze néhány percre található Los Angeles nyüzsgő központjától. A rezidencia helyiségeit fagerendák és nagy tetőablakok, továbbá az influenszer apjának, Michael Chamberlainnek a festményei díszítik.

Emellett egy 12 ezer dolláros Ultrafragola tükör, egy szörfdeszka alakú Martin Massé étkezőasztal, valamint egy 31 ezer dolláros Trueing Studio csillár is ékesíti a szobákat.

A rezidencia eredetileg 5 hálószobával rendelkezett, amiből az egyiket Emma Chamberlain öltözővé alakította át. A fő hálószoba saját kandallóval és fürdőszobával rendelkezik, amelyet egy rendkívül szokatlan, rozsdaszínű márvánnyal borított mosdó díszit. Az udvaron van egy vízesés, egy medence, egy sörpongasztal, és egy külső fürdőszoba, amihez egy hangulatos dolgozószoba kapcsolódik.