Rúdtánc a fürdőszobában, szellemdetektor készülék, aranyvécé: sztárok ellenszenves költekezései

Kate Hudson
Kate Hudson elképesztően formás alakja
Vágólapra másolva!
Vannak olyan sztárok, akik a hírnévvel általában együtt járó pénzesőtől a józan eszüket is szinte elvesztik. Vagyonukat olykor meggondolatlanul pazar életmódra, drága és sokszor felesleges dolgokra költik, a hírességek világában erre számtalan példát találnit, Nézzünk néhányat a nevetségesen drága celebvásárlások közül!
Vágólapra másolva!

Kate Hudson: táncos rúd a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy a szülés után újra villámgyorsan formába lendülhessen, Hudson egy táncos rudat szereltetett be a háza fürdőszobájába.

Később még az édesanyja,

Goldie Hawn is megemlítette, hogy szeret rúdtáncos gyakorlatokat végezni rajta.

Tekintve, hogy Hudson mennyire sportos, ez nem is olyan meglepő. Ugyanakkor a rúdtáncos edzések a legnehezebb gyakorlatok közé tartoznak, és olyan módon képesek a test izomzatának alakítására, ahogyan a hagyományos edzések, például a kocogás nem.

Kate Hudson elképesztően formás alakja Forrás: Glamour Magazine

Robert Downey Jr. szélmalomotthona és álcái

A színész néha meglehetősen extravagáns otthont választ.

A Hamptonsban található szélmalomlakása a világ egyik legszórakoztatóbb sztáringatlana.

Az otthon mind kívülről, mind belülről vizuálisan lenyűgöző. A helyszínt az 1982-es Halálos csapda című filmben használták, és amikor Downey Jr. megvásárolta, hat hetet adott a tervezőjének, hogy az egész ingatlant átalakítsa.

A hírességek folyamatosan arról panaszkodnak, hogy ismertségük egyik legnagyobb átka, hogy nem lehet a nyilvánosságtól elzárt magánéletük. Ha nem a lesifotósok, akkor a rajongók követik minden lépésüket, a drónok megjelenése óta pedig már a lakásaikban sem lehetnek biztonságban. Ez egy idő után nagyon frusztrálóvá válik. A színész ezt a helyzetet kreatív eszközökkel kezeli:

rendszeresen fizet egy meg nem nevezett illetőnek, aki maszkokat és egyéb, álcázásra alkalmas viseleteket készít számára.

Ezzel a frappáns megoldással pedig észrevétlenül járkálhat az utcákon, a boltban, egyszóval a tömegben.

Daniel Radcliffe (Harry Potter) méregdrága matraca

A színésznek ez a sorozat volt az első munkája, és minden egyes Harry Potter-film forgatásával egyre dagadt a bankszámlája, hiszen azok jól teljesítettek a mozikban.

22 éves korára már akkora vagyont halmozott fel, hogy meg sem kottyant neki 17.000 dollárt (kb. 6,5 millió forintot) kifizetni egy Savoir ágymatracra.

Rupert Grint légpárnás siklóhajója és fagyiskocsija

Rupert Grint a Harry Potter-szériában Ron Weasly-t, Potter legjobb barátját alakította. A színész számos interjúban beismerte, hogy a hirtelen jött hírnév és gazdagság eleinte tévútra vezette, és egy ideig képtelen volt megtanulni, hogyan kezelje jól a pénzügyeit. Így eleinte rengeteg felesleges és fura dologra költötte fizetését.

Visszaemlékezei szerint

az egyik legdrágább és egyben legérdekesebb tárgy, amit beszerzett, egy légpárnás siklóhajó volt. A másik minden bizonnyal egy fagylaltoskocsi lehetett.

A vásárlás abból az ötletből származhatott, hogy minden gyerek imádja a fagyit, és szinte bármennyit képes elfogyasztani abból. Grint pedig látni vélte ebben az üzleti lehetőséget is.

A színész párszor még fagyit is árult is vele, a gyerekek nagy örömére. A befektetés megtérülése azonban ismeretlen.

Johnny Depp francia faluja és privát szigete

A színész falusias jellegű magántelepülése a franciaországi Plan De La Tourban található, 2016-ban vásárolta meg, a kifizetett összeget azonban nem hozta nyilvánosságra. Annyi azonban tudható, hogy a falucska mindössze 929 négyzetméteres, és Depp 10 millió dollárt költött a kőből épült épületeinek korszerűsítésére.

Saját étterme is van a piciny településnek, amely jelenleg 63 millió dollárért eladóvá vált.

Található itt számos vendégház, egy kápolna, műhely, művészeti stúdió is.

Depp tulajdonában van továbbá a Bahamákon található Little Halls Pond Cay Island nevű, bő 20 ezer négyzetméteres területű sziget is, ami állítólag a legtisztább hely a világon. Az itteni természetes növény- és állatvilág védett.

A színész a Karib-tenger kalózai forgatása közben szúrta ki a szigetet, ahonnan 360 fokos kilátás nyílik a környékre,

beleértve egy másik szigetet, az Osprey Bird Rockot is, amely szintén az ő tulajdonában volt egykor. A Little Halls Pond Cay Island-ért 3,6 millió dollárt fizetett, strandajit pedig gyermekeiről nevezte el. A sziget szintén eladóvá, méghozzá 5 millió dollárért.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, kérjük lapozzon!