Fóliába csomagoltak egy autót egy üzlet parkolójában

ALdi bolt bevásárlás élelmiszer
Vágólapra másolva!
Nem mindennapos eseményről számolt be egy férfi, aki rutinbevásárlásra ment az egyik Aldi üzletébe. A 33 éves Paul Hart elmondása szerint egy fóliába csomagolt Nissant látott a parkolóban, amiről rögtön képet csinált. Felmerülhet a kérdés, hogy egy korai április elejei tréfa eredménye lehetett-e a jármű, vagy valami más állhat a háttérben?
Vágólapra másolva!

Szokatlan látványban volt része annak a 33 éves férfinak, aki múlt héten a fiával egy liverpooli Aldiba ment bevásárolni. A parkolóban ugyanis egy Nissan állt teljesen befóliázva. Paul Hart rögtön képet készített a bebugyolált autóról, majd közösségi oldalán próbált utánajárni a rejtélynek.

A kérdéseire hamar választ talált.

Nem mindennapos látvány az üzlet parkolójában:

Az Aldi egyik alkalmazottja elmondta, hogy nem egy áprilisi csínyről volt szó, hanem egy régebbi hagyománynak köszönhette a járműtulajdonos, hogy teljesen becsomagolták fóliába az autóját.

A közösségi médián megosztott történetből kiderült, hogy a vállalat egyik dolgozójának éppen aznap volt az utolsó napja az üzletben, így munkatársai a régi hagyományoknak megfelelően jártak el és bebugyolálták a Nissanját. A névtelen alkalmazott Facebookon búcsúzott el és mondott köszönetet az egykori kollegáinak – írja az Express hírportál.