A hét lakása: orgonalila szín és kilátás a kőszegi Jézus szíve templomra

Vágólapra másolva!
A kőszegi Jézus szíve templom irányába nyíló, fantasztikus lakás számos tulajdonsága miatt izgalmas. A lila különböző árnyalatai azonban külön elvarázsoltak minket így orgona virágzás idején. Nézzen szét a helyi ingatlan kínálatban felbukkant egyik igazi szépségben!
Vágólapra másolva!
Forrás: Ingatlanbazár

"Teljes felújításon átesett, 80 m2-es, nappali + 2 szobás polgári lakás eladó Kőszeg belvárosában. Déli fekvésű nappalija a Jézus szíve templom irányába nyílik. Nagyon nyugodt, csendes utcában található. Hálószobái északi fekvésűek, a Kálvária irányába. Az egyik hálóban 3 méterníi, és a közlekedőben is további beépített szekrény található. Minden szobája 15 m2-nél nagyobb. A történelmi épület a nemrég teljes körűen megújult Várkörön belül található. Pár lépésre üzletek, intézmények, posta, óvodák, iskolák. A rendezett társasház öt lakása kellemes lakóközösséget alkot. A második emeleten két lakás található. Felette már a padlás van. Szomszéddal közös fal csak egy szoba egy oldalán van.

Forrás: Ingatlanbazár

A társasház közös, zárt kertje használható. A társasház homlokzata és a lépcsőház is festésre került 2021-ben.A tágas lakást 2018-ban teljes körűen felújították. Ez a burkolatok, bejárati ajtó, vízvezeték és villanyvezeték teljes cseréjét jelentette. A távhős fűtés radiátorait is lecserélték. Új konyha került beépítésre. Az ablakokat felújították. Új villanybojler került beépítésre és a mosdó is megújult. Parkolás pár lépésre bérletet váltva lehetséges. [...]"

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.